Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма триетажна кооперация във

...
Частен съдебен изпълнител сложи на тезгяха голяма триетажна кооперация във
Коментари Харесай

За без пари! Сложиха на тезгяха голяма триетажна кооперация заради дългове

Частен правосъден реализатор постави на тезгяха огромна триетажна кооперация във Видин, научи организация BulNews. Обектът е разграничен на три жилището, които са благосъстоятелност на заседнал в задължения към банкова институция видинчанин.
Разпродават се първият етаж от постройка на ул. „ Марица “ № 13. Апартамента се състои от две спални, дневна, кухня, трапезария, кулоар и две сервизни пространства, както и две тераси. Общата застроена повърхност на жилището е 94.42 квадратни метра. Към него има и избено помещение с повърхност от 11.50 квадратни метра.
Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 23 040 лв..
Продава се и вторият етаж от постройката. Той се състои от спалня, дневна с кухненски бокс, кулоар, сервизни пространства и тераса. Апартаментът е с повърхност от 60.21 квадратни метра, като към него има и избено помещение с повърхност от 10.60 квадратни метра.
Началната цена, от която стартира наддаването, е 16 000 лв..
На тезгяха е комплициран и третия етаж от постройката. Той се състои от две спални, дневна, кухня със трапезария, две сервизни пространства, кулоар и три тераси. Третият апартамент е със застроена повърхност от 107.42 квадратни метра, като и към него има избено помещение с повърхност от 10.82 квадратни метра.
Началната цена, от която стартира обществената обмен, е 26 512 лв..
Търгът ще се организира в районния съд във Видин на 11 януари от 9 часа.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР