Част от защитната стратегия на Цветан Василев е да се

...
Част от защитната стратегия на Цветан Василев е да се
Коментари Харесай

Спецпрокуратурата: Цветан Василев иска да придаде политически оттенък на делото КТБ

Част от защитната тактика на Цветан Василев е да се придаде политически нюанс на делото КТБ, сподели ръководителят на спецпрокуратурата Иван Гешев. Днес спецсъдът изслушва страните по процеса за банкрута на банката.

Представянето на случая като проблем, в който се употребява законът "Магнитски ", цели защитна теза, сподели Гешев и съобщи, че съзнателно Василев не се явявал в съда. Престоят му в Сърбия е част от тактиката. Редицата дадени изявленията и публичността от странна на прокуратурата, потвърждават, че той знае защо е обвиняем, уточни Гешев. По думите му е отпаднало подозрението, че банкерът няма връзка със бранителите си.

Гешев отхвърли теорията на отбраната, че материали от следствието са били унищожавани.

Цитирането на имената на Николай Бареков Николай Тихомиров Бареков е роден на 16 октомври 1972 година в град Пловдив,... към профила и Делян Пеевски Делян Пеевски е роден на 27 юли 1980 година Завършил е гимназия в София и право... към профила още веднъж е за да се придаде политически нюанс на делото, сподели Гешев и позволи, че ще има опити да бъдат компрометирани очевидци, съобщи Българска телеграфна агенция.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР