Част от родните известни личности са напът да останат без

...
Част от родните известни личности са напът да останат без
Коментари Харесай

Новата пандемия: Оставаш без нос! Преслава, Галена, Камелия, Богданска и Тоца се окепазиха с интервенции

Част от родните известни персони са напът да останат без нос. Манията по съвършенство и конкуренцията кой ще се тунигова повече добива все по-големи размери и става напряко застрашаваща. В последните 2-3 години най-новата мода е ринопластика. Независимо дали е нужна, или не, родните ни звезди си режат носовете наред. Отзивите след новата им осанка са повече от негативни. Вместо да се разкрасят, мадамите се загрозяват с нелепи корекции. И в случай че преди години фолк певицата Таня Боева имаше естетически учредения да отреже обонятелния си орган, в този момент множеството звезди го вършат само от суетност, а резултата е, че всичките наподобяват като клонинги.
 

Първа си кръцна носа Преслава. Тя се появи с изцяло изменена напролет на 2019 година Изпълнителката от „ Пайнер ” от години е имала комплекс от обонятелния си орган, само че го е таяла надълбоко в себе си и е споделяла единствено с най-близките си, че желае да си го отреже. Все отново добричлийката се решила да легне под ножа и да се довери на турски хирург. Фолк дивата поискала най-актуалният и така наречен „ Принцеса на Дисни ” нос и се сдобила с него след няколкочасова интервенция.

Промяната във визията й бе толкоз фрапантна, че месеци наред носът й бе тематика № 1 у нас. Направо носът й заживя личен живот, тъй като бе топ тематика, бе част от доста публикации и занимателни колажи в мрежата.

Талантливата изпълнителка бе попиляна даже и от почитателите си, които я разкритикуваха за интервенцията, която я направи за смях. „ Прилича на някакво насекомо... мутирала оса, примерно “, „ Ето по какъв начин е изглеждал Майкъл Джексън след последната си интервенция “, „ Те към този момент са тук! Казах ви, че извънземните от дълго време са измежду нас “ – бяха единствено част от мненията след корекцията на Преслава. Феновете на добричлийката не утвърдиха намесата. Мнозина заключиха, че по този начин тя е изгубила чара и отличителността си. След голямата вълна от отрицателни мнения се наложи фолк дивата да се оправдае за интервенцията, като посочи, че здравословни аргументи са я принудили да легне под ножа.

„ С прегледите, съпътстващи бременността ми, се оказа, че имам здравословен проблем и ми се постанова интервенция. Няма потребност да ви споделям, че не харесвах формата на остарелия си нос. След като по този начин или другояче трябваше да изтърпя дискомфорта на следоперативното лекуване, взех решение да съчетая едното с другото. Дори се наложи да го направя по-рано от плануваното ” – съобщи изпълнителката на „ Дяволско предпочитание ”, само че малко на брой повярваха на думите й.

Част от почитателите й даже злословят, че ринопластиката се е наложила поради прекаляването й със неразрешени вещества.

„ Преслава е превъзходен урок си за младите девойки, които всеобщо се подлъгват по изкуственото съвършенство. И хората не я хейтят, а я съжаляват. Какъв е тоя напън човек да не е обикновено хубав, а изкуствено противен. Нейното не е нос, а копче - докторът като че ли в сюблимния миг е залитнал и клъцнал повече от плануваното. Резултатът е нос, който от километър крещи „ ринопластика ” и нулева характерност ” – разясняват почитатели на добричлийката, която се загрози с интервенцията.

Докато беше по-пълна, носът на чаладжийката не се набиваше на очи, само че откакто понижи гръдната си обиколка и отслабна, обонятелният й орган изглеждаше като камба, което я накара да прибегне до скалпела. Преси е признавала, че доста се харесва след интервенцията, само че е съвсем единствената, множеството й почитатели я подиграват за корекцията. „ Обикновено нос вид „ Майкъл Джексън ” се докарва след доста интервенции. Хирургът на настоящата фолкаджийка очевидно е „ експерт ” щом единствено с една интервенция е съумял да я докара в тоя тип. И да, дано всички видят до какво водят тези безсмислени корекции и какъв брой нездравословни са и за душeвността, а освен за здравето ” – пишат под фотосите на пайнерката.

Примера на Преслава последва младата Лидия, която напряко й открадна носа. 21-годишната изпълнителка легна на операционната маса преди 2 години, когато беше още на 19 лазарника. Блондинката дълги години страдала от комплекси поради носа си, който съгласно нея стърчал малко повече от нужното. След смяната обаче певицата към този момент няма еднаквост и се подвизава с така наречен „ Дисни принцеса ” нос. Голяма част от феновете й не могат да възприемат новото й лъчение и установяват, че е изгубила естествената си хубост и наподобява на всички останали фолк певици. Фенове я съпоставят ту с Преслава, ту с Галена и приликата е в действителност смайваща.

Камелия също прихвана от манията за носове и си подари нов за 50-годишния си празник. Обонятелният й орган провокира бурни реакции и измежду почитателите, които я укориха, че е изгубила чара си и се е трансформирала в клонинг на Галена, Емилия и Преслава.

„ От доста време желаех да си пипна нослето, само че реших, че ще си направя подарък, когато имам празник – той беше на 10 януари 2021 година До 10 януари бях с естествената ми даденост. По ген се е паднало да взема носа на татко ми, а не на майка ми, както ми се искаше. Реших малко да се „ фрешна “, въпреки всичко работим в шоубизнеса. С моята специалност и с моите 50 години считам, че решението е навръх място “ – призна певицата след интервенцията.

Огнената русокоска, която минаваше за естествено красива, напряко се загрози с рязането на обонятелния си орган, който й придаваше характерност и известност. Днес Камелия твърди, че се харесва с новия си нос и е удовлетворена от ринопластиката си. „ Операцията й е направена по-калпаво даже от тази на княгиня Калина, a певицата би трябвало да съди пластичния си хирург поради съдбовните неточности, позволени по време на интервенцията ” – това е мнението на експерти, забелязали куп недостатъци в новия нос на фолк звездата.

Александра Богданска и някогашният й мъж Даниел Петканов също се заразиха от пандемията с изчезващите носове. Двамата се оперираха на облага в Турция. Бившето семейство повече от месец беше най-дискутираната тематика. Двойката отнесе доста насмешки, изключително Даниел, който си постави и имплант в брадичката. Новият нос на Александра е надалеч по-хубав и по-естествен от тези на Преслава, Камелия и Лидия. Обонятелният орган на моделката не е с щръкнал връх, нито е прекомерно дребен, само че въпреки всичко не е одобряван от част от почитателите й. Все отново корекцията на Богданска е една от най-сполучливите измежду известните персони у нас. Не може да се каже същото за Лудия кореспондент, който изобщо не се разкраси след интервенциите.

Галена също е измежду обезобразените с интервенция, само че тя се тунингова още преди няколко години и бе измежду първите с такава намеса. Певицата се оперира в Сингапур, където се бръкна с над 10 000 $ за новия си нос. В зората на кариерата си изпълнителката имаше чипо камбесто носле, което, откакто стана известна и оборотна, поправя.

Антония Петрова е идната в листата с осакатени от тунинг мадами. Миската, която като завоюва короната за най-красива българка през 2009 година, стартира с корекциите откакто роди сина си Благовест. Тоца безусловно се окепази с филъри, ботокс и ринопластика. Петрова не си признава за корекциите, само че те си личат от километри. Новият обонятелен орган на Антония поразително припомня носа на княгиня Калина, който от години води класациите за най-несполучливи пластични интервенции. Носът на Петрова се отличава с извънредно чип и изострен връх, откриващ напълно ноздрите й. Миската била доста удовлетворена от корекцията, въпреки всичките й другари и почитатели да я осмиват за комичния й тип.

Елен Колева и Светлана Гущерова също си клъцнаха обонятелните органи и са в клуба на клонингите.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР