Част от отборите в Първа лига договориха контроли по време

...
Част от отборите в Първа лига договориха контроли по време
Коментари Харесай

Редица отбори от Първа лига договориха контроли по време на паузата

Част от тимовете в Първа лига договориха контроли по време на паузата за мачовете на националните тимове.

Лудогорец ще играе надзорен мач против румънския Стяуа (Букурещ). Мачът е в събота (23 март) от 16,30 ч. на стадион " Хювефарма Арена ". Контролата е открита за почитатели, като входът е свободен. Привържениците на " орлите " ще бъдат настанени в бранш " В ".

Черно море ще изиграе контролна среща тази сряда. Съперник на „ моряците “ е отборът на Черноморец Балчик. Спарингът ще се организира на стадион " Младост " от 14,00 часа.

Отборът ще бъде воден от помощник-треньора на Черно море Веселин Бранимиров. Той ще води и спортно-тренировъчния развой до 27 март, защото Илиан Илиев и Петър Костадинов са ангажирани с националния тим на България за двата дуела от шампионата в Баку против Танзания и домакина Азербайджан.

Срещу Черноморец за " моряците " няма да играят петима национали – Иван Дюлгеров, Виктор Попов, Живко Атанасов и Илиан Илиев-младши, които са в А тима, а Николай Златев – в младежкия народен отбор. За спаринга ще бъдат извикани юноши от дублиращия отбор на „ моряците “.

Ботев Враца ще гостува на Славия в другарски мач, който ще се изиграе идния петък. Срещата ще се организира на стадион " Александър Шаламанов " от 13:00 часа.



Намерете Българска национална телевизия в обществените мрежи:,,,
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР