Част от футболистите на ЦСКА-София, които бяха контузени в края

...
Част от футболистите на ЦСКА-София, които бяха контузени в края
Коментари Харесай

Бикел тренира наравно с червените

Част от футболистите на ЦСКА-София, които бяха контузени в края на есенния дял, към този момент са изцяло здрави. Халфът Жанио Бикел, който имаше контузия в рамото, започва занимания през вчерашния ден наедно с тима. Същото се отнася и за Валентин Антов, получил комоцио в турнирния дуел с Арда (Кърджали) на “Лаута”.

Бранителят Раул Албентоса още не е възобновен на 100% от разтежението, получено към края на предходната година. Испанецът тренираше на омекотен режим, само че се чака по време на лагера в Турция да се причисли към главната група.  ЦСКА-София започва подготовка с едно ново попълнение, трима закъсняват

Все още не е изцяло ясно положението на Енрике Рафаел. Той пропусна целия есенен дял поради тежка контузия в коляното, която наложи и интервенция. Бразилецът е предстоящ в София през днешния ден, само че по информация на “Тема Спорт” сигурно няма да тренира пълноценно, най-малко през първата седмица от подготовката.

Футболистите се намират в положително физическо съсояние, защото през паузата са се готвили по самостоятелни стратегии. Новото попълнение Ахмед Ахмедов е посочил отлична кондиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР