Часове за преглед вече се записват на регистратурата в центъра

...
Часове за преглед вече се записват на регистратурата в центъра
Коментари Харесай

Опитен хематолог открива кабинет в МЦ „Лайф Хоспитал“

Часове за обзор към този момент се записват на регистратурата в центъра и на телефон: 056/875050

В открива кабинет доктор Полина Красенова, която е с дълготраен опит като хематолог в МБАЛ „ Света София “. Експертизата й е извънредно висока и с помощта на специализацията й при медицинските светила от френската школа – доцент Иван Гигов и проф. Георги Михайлов, в болница Saint-Antoine.

В „ Лайф Хоспитал “ доктор Красенова ще стартира да работи с пациенти от 17-ти октомври. Специалистът може да разгадае за вас тайните на кръвните ви индикатори в кабинета си. Часове за обзор към този момент се записват на регистратурата в центъра, намиращ се на бул. " Димитър Димов " и на телефон: 056/875050. 

Пациентите на доктор Полина Красенова най-често са с с неразбираеми анемии, а признаците им са разнородни – изнемощялост, загуба на тегло, неспадащи подути лимфни възли, нощно изпотяване. Характерно за анемичния синдром е, че пациентите се усещат физически слаби, мъчно се концентрират, губят вкус, кожата им е по-бледа, получават косопад, чупят им се ноктите. Хематологичните болести се разделят най-общо на доброкачествени и злокачествени. Сред доброкачествените попада анемичният синдром, дружно с някои вродени хематологични болести – таласемиите и леките форми на хемофилия. Сред злокачествените болести на кръвта са хроничната милоидна левкемия, лимфомите, злокачествените левкемии и други

Понякога хематологичните болести са свързани с други хронични здравословни проблеми. Някои автоимунни болести, каквито са заболяването на Хук, тиреоидитът на Хашимото и заболяването на Крон, могат да бъдат съпроводени от болнав синдром. В работата си с такива пациенти доктор Полина Красенова сплотява напъните си с сътрудниците гастроентеролози.  

 Какъвто и да е казусът, значимото е да запомните, че би трябвало да се обръщате към доктор експерт постоянно, когато ви тормозят някакви признаци.

Д-р Полина Красенова може да разгадае за вас тайните на кръвните ви индикатори в кабинета си в МЦ „ Лайф Хоспитал “, за повече информация и записване на час на телефон: 056/875050.  
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР