Часове след завръщането си от триседмичното турне в САЩ и

...
Часове след завръщането си от триседмичното турне в САЩ и
Коментари Харесай

Ритон издават нов албум - slava.bg

Часове след завръщането си от триседмичното турне в Съединени американски щати и Канада, дует Ритон влезе в нормалния си работен график. Концертите заредиха Катя и Здравко с незабравими мемоари, само че и с неистово предпочитание да не престават да творят в името на всенародната обич, с която ги посрещнаха нашите сънародници зад Океана.

Все още под владението на страстите, Ритон събраха екипа си от композитори и аранжори, защото им следва работа по втората порция от нови песни за идващия им албум, оповестява страницата им във Facebook. Не е загадка, че премиерата на първите пет - "Мамо ", "Случва се нещо ", "Цял живот танго ", "Твоята жена " и "Счупеното носи благополучие ", бе на грандиозния театър "Чакаме ви с обич " в края на май в НДК, а по-късно дуетът ги показа в Пловдив, Русе и Варна. "Новите ни песни запяха и българите в Съединени американски щати и Канада.

Бяхме сюрпризирани прелестно, че към този момент знаеха текстовете наизуст. Както и на концертите ни в България, по този начин и в Америка на баладата ни "Мамо " виждахме бликащите сълзи в очите на хората. Наистина песента е толкоз мощна и докосваща, че не може да те остави безучастен. Силно имаме вяра, че и идните нови части ще "влязат под кожата " на нашите слушателите и фенове.

Последните три седмици изпитахме по едно и също време любов, неспокойствие, благополучие - страсти, които ще помним вечно. Благодарим на всички българи за топлото посрещане, за любовта, за цялостните зали и за сълзите в очите ви - знаци, че сме докоснали сърцата ви! Никога не забравяйте, че сте българи! ", показа Катя.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР