Часове след вчерашния Свети Валентин, близки до Михаела Маринова разкриха

...
Часове след вчерашния Свети Валентин, близки до Михаела Маринова разкриха
Коментари Харесай

Навръх Свети Валентин: Михаела Маринова със зловещо послание към женения си любим! (той я обяви за неадекватна)

Часове след вчерашния Свети Валентин, близки до Михаела Маринова разкриха следващата й полуда, обвързвана с мъжа, който обожава. И който, за нейно голямо страдание, е женен. Със брачна половинка и дете.

Припомняме, че след късата си забежка с певицата, той се разкая и се върна при фамилията си като изясни на Мишето, че сред тях няма да се получи. Тя обаче или е прекомерно влюбена, или е безусловно захласната от него, тъй като не спря да прави простотии - от това да приказва в ефир за аферата им, до това да търси връзка с жена му...

Вчера, точно на празника на влюбените, Маринова свърши следващата простотия, която обаче се е приела злокобно от въпросния мъж. Вместо фотоси с балони, сърчица, розов или червен цвят, Михаела пусна фотоси в черно-бяло, на които наподобява замислена и тъжна. И на всичко от горната страна ги " украси " от горната страна с черни сърчица... " Чудничко ", а?!

Ясно е към кого е ориентирано посланието и е ясно по какъв начин е реагирал господинът. " Доколкото разбрахме, въобще не е приел добре тези демонстрации и се е свързал с Мишето, с цел да й изясни нещата за следващ път. Не знаем какво й направи този човек, само че по-скоро тя сама си го направи с фантазиите и бляновете за него. Вижда го подобен, какъвто й се желае да бъде и очевидно той е първата й огромна обич. Но прекалява и ще бъде добре за всички в случай че вземе, че престане с нелепостите ", разясняват източниците.

Източник: Crimesbg.com

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР