Часове, след като финансовият благодетел на "Левски" Васил БожковВасил Крумов

...
Часове, след като финансовият благодетел на "Левски" Васил БожковВасил Крумов
Коментари Харесай

Степан Хиндлиян отговори на обвиненията на Божков

Часове, откакто финансовият покровител на "Левски " Васил Божков  Васил Божков Васил Крумов Божков е роден на 29 юли 1956 година във Велинград. Божков е български предприемач, апетитен от упрекна ръководителя на Националния фенклуб на последователите на "сините " в близки връзки с министър-председателя Бойко Борисов, бТВ даде естрада за отговор на Степан Хиндлиян.

"Да желая опрощение от подлогата на Бойко, който да върви да му припява... Абсурд! Степан Хиндлиян му припява. Така се държи ", това бяха нападателните думи на Божков, който се включи онлайн по телефона от Дубай в предаването "Тази заран ".

бТВ отново даде естрада на Божков. Уж тематиката беше "Левски ", само че се оказа друга

"Когато направихме две срещи с господин Божков през януари месец тази година, след което се взе решение да се забележим с премиера, господин Борисов персонално на мен ми се скара, и това е документирано, че съм го плашил с митинги. Днес господин Божков ме назовава "подлога " на господин Борисов. И двете страни са недоволни, което персонално мен ме удовлетворява, тъй като това идва да ми покаже, че съм си приключил работата както би трябвало и съм защитавал ползите на "Левски ". От тук нататък всеки има право да приказва, да интерпретира по какъвто метод пожелае. В някаква известна степен разбирам страстите и възприятията на господин Божков. Това нещо не ме изненадва, не го одобрявам персонално. Това е част от играта ", съобщи Хиндлиян.

Припомняме ви, че против Васил Божков са повдигнати 11 обвинявания за началник на незаконна група, за насила, за изнудване, за опит на рушвет на длъжностно лице, за подбуждане на закононарушение по работа и други действия. Освен това е разследван и за организирането и ръководенето на незаконна група, обвързвана с убийства, изнасилвания и принуди.

Веднага след първото обвиняване Божков изчезна. Малко по-късно се разбра, че той е в Обединените Арабски Емирства.

В момента "Левски " е в тежко финансово положение, откакто бяха признати измененията в Закона за хазарта, които засегнаха главния спонсор на клуба - компания за спортни залози, благосъстоятелност на Божков.

Феновете, с писмо до министър-председателя Бойко Борисов, приканиха запорите върху сметките на компанията да бъдат вдигнати, с цел да може да се устоя клуба, или страната да даде заем на "Левски ". Самият Борисов изрази подготвеност да помогне финансово на "сините ", само че единствено в случай че собствеността бъде заменена.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР