Руската опозиционна лидерка, живееща в изгнание, Юлия Навалная призова поддръжниците

...
Руската опозиционна лидерка, живееща в изгнание, Юлия Навалная призова поддръжниците
Коментари Харесай

Вдовицата на Навални: Русия в момента се управлява от лъжец, крадец и убиец, но ще свърши

Руската опозиционна лидерка, живееща в заточение, Юлия Навалная прикани поддръжниците си да не стопират да се борят с президента Владимир Путин. Тя го разказа като „ тиранин палач " в деня на встъпването му за следващ президентски мандат.

„ Нашата страна сега се ръководи от измамник, апаш и палач, само че това сигурно ще свърши. Не се предавайте, истината ще спечелва ", сподели Навалная във видеообръщение. То бе публикувано малко преди церемонията по полагането на клетвата на Путин за нов шестгодишен мандат.

Тя се зарече да продължи да продължи делото на починалия си брачен партньор Алексей Навални, който умря в наказателна колония в Арктика на 16 февруари. Юлия упреква Путин, че го е умъртвил, само че Кремъл отхвърля тези изказвания.

Навалная съобщи, че войната на Путин в Украйна и хвърлянето в пандиза на политическите му съперници съставляват насмешка с обещанията, които е давал при предходните си речи при встъпване в служба, да пази правата и свободите на своя народ.

„ Ежедневно от нас се крадат големи суми пари, с цел да се финансират бомбардировките над мирни градове, полицията за битка с безредиците, която бие хората с палки, пропагандаторите, които популяризират неистини. Средствата отиват и за дворците (на представителите на елита), яхтите и самолетите им ", добави Навалная. „ И ние не може да спрем да се борим, до момента в който всичко това продължава ", акцентира опозиционната лидерка.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР