Часове преди жребия за Мастърс турнира в Синсинати Новак Джокович

...
Часове преди жребия за Мастърс турнира в Синсинати Новак Джокович
Коментари Харесай

Джокович официално няма да играе в Синсинати, Надал пристигна


Часове преди жребия за Мастърс шампионата в Синсинати Новак Джокович към този момент и публично отдръпна поръчката си за присъединяване. Причината е обвързвана със възбраната за идване в Съединени американски щати на хора, които не са имунизирани срещу COVID-19.

Както и в предходни случаи, сърбинът изчакваше до последно за смяна в изискванията и възможна опция въпреки всичко да взе участие. Такава все още няма, въпреки че се появи информация, че това може и да се промени за US Open заради обстоятелството, че в Съединени американски щати възнамеряват разхлабване на противоепидемичните ограничения.

Дори и да взе участие обаче 21-кратният първенец от Големия шлем ще бъде без опция за присъединяване в подготвителните шампионати преди този момент.

В същото време неговият огромен противник Рафаел Надал към този момент дойде в Синсинати, където ще означи първото си присъединяване от Уимбълдън насам.

Той даже има теоритична опция да оглави ранглистата, в случай че завоюва шампионата. За задачата Даниил Медведев би трябвало да загуби преди четвъртфинал.
Източник: tenniskafe.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР