Чаровната телевизионна репортерка Ева Веселинова е заредена с нови сили

...
Чаровната телевизионна репортерка Ева Веселинова е заредена с нови сили
Коментари Харесай

След многобройните слухове от „Господари на ефира“ разкриха какво се случва с русото изкушение Ева Веселинова

Чаровната телевизионна кореспондентка Ева Веселинова е заредена с нови сили след лятната отпуска и ще продължава да разкрива парадокси от друго естество и през идващия 16-и сезон на шоуто „ Господари на ефира “.
Русото прелъщение в репортерския екип няма желание да стопира да се бори с несправедливостите, макар многочислените клюки, които обикалят медийното пространство по време на лятната отмора на предаването, пишат от предаването.
За наслада на почитателите на лъчезарната кореспондентка, изненадата е, че от този сезон ще могат да я гледат всеки работен ден и в още едно предаване в ефира, а точно „ На кафе “. „ Господари на ефира “ стартира на 10-и септември.

Припомняме, че към този момент публично е ясно, че хубавицата от „ Господари на ефира “ – Ева Веселинова ще се заеме с воденето на „ На кафе “. Това разгласи персонално тя посредством видео, оповестено в профила си в обществената мрежа.
Не е ясно дали Гала ще остане титулярен водещ в предаването, а Веселинова ще е нейна ко-половинка, както до момента бе Стефан или репортерката ще заеме напряко нейното място.
Към екипа на „ На кафе “ най-вероятно ще се причисли и още едно ново лице – това на Деси Цонева. Очаква се тя да е всемирски кореспондент на предаването.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР