Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, прояви интерес към сътрудничество с

...
Чарлз Хоскинсън, създателят на Cardano, прояви интерес към сътрудничество с
Коментари Харесай

Cardano обмисля партньорство с една от най-големите крипто борси в света

Чарлз Хоскинсън, основателят на Cardano, прояви интерес към съдействие с Kraken, известна американска борса за криптовалути, за създаване на нейната мрежа от втори пласт.

Това развиване е в унисон с дейното търсене на блокчейн разработчик от страна на Kraken, който да разшири софтуерните ѝ благоприятни условия, като сега за позицията се борят известни кандидати.

Стремежът на Kraken да започва своя лична мрежа от втори пласт отразява по-широка наклонност измежду огромните компании за криптовалути, които се впускат в създаването на блокчейн технологии. Този стратегически ход освен основава евентуални нови източници на доходи, само че и укрепва позициите им на динамичния пазар на цифрови валути.

Понастоящем Kraken изследва партньорства с разнообразни водещи компании в региона на блокчейн технологиите, в това число Polygon и Matter Labs. Дали в последна сметка ще бъде определена точно Cardano , остава неразбираемо.

Coinbase към този момент сътвори казус в промишлеността, като навлезе в бранша на мрежите от втори пласт. Тяхната мрежа Base , създадена върху OP Stack в съдействие с Optimism , доста усъвършенства успеваемостта и потребителското преживяване на децентрализираните приложения върху Етериум . Важно е да се подчертае, че Base се трансформира в десетата най-популярна верига по обща заключена стойност (TVL), надхвърляща $300 милиона.

В знак на ангажираност към прозрачността и присъединяване на общността Coinbase неотдавна даде отворен код на Base, като предложения публичния принос и надзор за възстановяване на мрежата от втори пласт на Етериум.

Източник: cryptodnes.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР