Чарити организация ни даде възможност да спим в църква на

...
Чарити организация ни даде възможност да спим в църква на
Коментари Харесай

Участнички от „Биг Брадър“: Спим на пода с наркомани. Като станем маймуни, ще търсим работа

„ Чарити организация ни даде опция да спим в черква на пода с пияни, алкохолици от Полша и заболели от СПИН и наркомани. Това е дискриминация с цялостен да просиш и по-късно да се редиш на опашка да легнеш на пода като животно. “
С това ново самопризнание от Лондон взриви мрежата Надежда Станчева. Тя е една от трите паметни тризначки, блеснали едно време във „ ВИП брат “. Днес двете дружно с Вяра са просякини в Лондон и спят на улицата в британската столица. Третата тризначка Любов се омъжи за добра партия и живее добре, предава България Днес.
Двете обеднели тризначки не се крият и чистосърдечно признават, че просят пари в централната част на Лондон, а вечер преспиват като животни в кашони, където намерят. Въпреки неприятната си орис те отхвърлят да работят, да си намерят дом или да се върнат в България.
„ Като станем маймуни, ще търсим работа и квартири! Няма да идем да чистим като проститутки, тъй като всички чистачки са проститутки. Прося и си заплащам интернета, а българинът краде и разнася с раничката опиати. Не ми е неловко да крънкам, а не да се гаврят с мен и сестра ми “, разпалено изяснява Надежда.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР