Чалга певиците и моделките са като магнит за милионерите, а

...
Чалга певиците и моделките са като магнит за милионерите, а
Коментари Харесай

Ето по кои родни мацки пръскат пачки милионерите

Чалга певиците и моделките са като магнит за милионерите, а комбинацията сред двете към този момент се приема за нещо предстоящо, обикновено и предвидимо в родния шоубизнес.

Оказва се, че най-вече богаташи са се влюбвали в Мара Отварачката и по-младата й колежка Ария, която преди да хване микрофона, се снимаше гола като плеймейтка. Това демонстрира изследване на " Телеграф ".

Първият мъж на Мария - Димитър Андонов, е прочут като наследник на някогашен зам.-кмет на Благоевград. Милионерът предложи брак на обичаната си през 2006 година, а 2 години по-късно тя го подари с дъщеричка - Марая.

 undefined

Навръх една Нова година миньончето напряко взриви новините, откакто най-изненадващо призна, че има нов мъж до себе си и той не е какъв да е, а Християн Гущеров - наследникът на Добромир Гущеров.



Връзката им не продължи дълго, само че певицата се хвалеше с шестзвезден първокласен живот, скъпи коли, последните сбирки на международни дизайнери и екзотични почивки. Гущеров даже плащаше скъпото обучение на дъщеря й.

Последният брак на изпълнителката е още веднъж с милионер, тя съумя да го раздели със законната му половинка и да го трансформира в своя. Мария и Мирослав се събират и разделят няколко пъти, до момента в който най-после съумяха да изгладят несъгласията си и да закрепят брака си. Статутът на милионер на последния брачен партньор на певицата е противоречив. Според градската легенда Миро бил подготвен да взима заем след заем, единствено да покрие всички условия ма обичаната.

 undefined

Поп фолк певицата Ариа сякаш живее втори живот. В първия я познавахме като плеймейтка златотърсачка, която бързо оплете в мрежите си единия от двамата братя Диневи.

 



Златотърсачката съумя да роди шестото дете на Динко, само че връзките им са много нестабилни даже и след раждането. Край на връзката им съгласно клюката поставя изцепка на моделката по време на бизнес вечеря в Тел Авив. След раздялата си с милионера Цветкова не съумява да вземе нищо друго с изключение на семпла прехрана за детето си.

Популярна е и връзката й с милионерския правоприемник Стайко Стайков, причина за раздялата станало желанието на Цветкова да бъде певица. Това било неприемливо за милионера и по този начин, както самата тя споделя, пътищата им се разминават. Днес Мария е Ария и написа новата история в своя живот. Прави това, за което мечтае от дете, и има връзка с национала по футбол Георги Йомов, което изненада всички, които бяха привикнали да я виждат с по-възрастни и много по-богати мъже.

Емилия също има шанс с половинките си. Бащата на двете й деца - Коко Динев, дълго време беше цел номер едно на родните златотърсачки.

 undefined

Хубавицата с меден глас го трансформира в своя половинка и му роди две деца. Връзката им несъмнено мина бурно и приключи с разлъка. С днешна дата Емилия не може да се оплаче, тъй като до себе си още веднъж има мъж милионер - Жорж Башур.

 undefined

Според клюката двамата имали връзка от доста години. Запознати настояват, че още по времето, когато Коко Динев имаше връзки с Преслава, Емилия е била засичана в компанията на Башур в Дубай. Дълго защитавани в загадка, въпреки всичко връзките им излязоха нескрито, а при започване на годината певицата подари предприемача с правоприемник.

Галена и Гaлин бeзcпopнo ca eднa oт нaй-cтaбилнитe двoйĸи във фoлĸa. Двамата мoжe към този момент и дa ce oĸaжaт eднaĸвo зaмoжни, само че при започване на връзката им това не беше по този начин. Бизнecмeнът, производител на вафли, ce cмятa зa eдин oт нaй-бoгaтитe y нac, нo oпpeдeлeнo нe пapaдиpa cъc cъcтoяниeтo cи.



И зa paзлиĸa oт пoвeчeтo милиoнepи нямa ниĸaĸвo нaмepeниe дa държи жeнa cи y дoмa. Caмaтa Гaлeнa пpизнaвa, чe paбoти нapaвно c нeгo, а той не се пробва да я стопира.

Младата поп фолк звезда Палома Митева също се уреди с паралия. Тя не стопира да се хвали в какъв разкош тъне в Дубай. Той е обезпечен от брачна половинка й Георги Конов - някогашен брачен партньор на умрялата преди година и половина някогашна водеща на предаването " Огледала " Гергана Гочева.

 undefined

От връзката си с Гери Георги има три деца. Той е измежду най-младите бизнес консултанти в международна компания в областта на банковото дело. Младият паралия може да се похвали със забележителен стандарт на живот.

 undefined

Жасмина Тошкова, позната като асистентката от " Сделка или не ", смени семейството си с Маджид и съумя да стане законна половинка на милионер. Тя се ожени за Ариф Маджид на загадка женитба, на която участваха единствено близки на двойката.

 

Двамата имат три деца. Преди да се залюби с милионера, Жаси имаше взаимоотношения с богаташа Марио Петров, който беше с 19 години по-голям от нея.



Бившата половинка на футболиста Благой Георгиев - Куини Алис, също се уреди с милионер. Моделката е по отношение на Недко Сланината, прякор, които има поради бизнеса с месо на татко му. Преди него тя имаше връзка с различен милионерски правоприемник - Вълчо Арабаджиев, която завърши небрежно.

 undefined

Градските злословия спрягат името на Наталия Гуркова с нов милионер. Близки до брюнетка издават, че 4 години след загубата на брачна половинка си тя най-накрая е разкрила обич. За настоящия й мъж се знае, че е към 50-те, занимава се с банкерство и има две пораснали деца от предходен брак.

След убийството на Джордже Наталия излезе отвън светлините на прожекторите и рядко се демонстрира даже в обществените мрежи. Първият брачен партньор на Мис България бе изобилно богат, а формалният му бизнес бе свързван с диаманти.

 undefined

Оказва се, че в любовното си тефтерче на красивата Зайнеб участват все имена на мъже от милионер нагоре. От няколко години тя е половинка на милионерския наследник Стоян Балевски. Таткото на младежа е стабилен бизнесмен, като деловите му инициативи се разгръщат и зад граница.

 undefined

Преди това клюките я свързваха с несебърския необут Чочо Александров, ресторантьора Ники Методиев - Пилето. Сред първите завоевания на бургазлийката беше племенникът на основния проектант на София Петър Диков - Иво.

Актрисата Елена Петрова живееше като кралица. Хубавицата беше женена за гръцкия милионер Аристотелис Фотилас. Двамата имат две деца. Заради тях и до през днешния ден тя получава апетитна прехрана.

 undefined

Актрисата Елен Колева имаше дълга връзка със скандалния милионер Александър Найденов-Майонезата. Докато Колева бе в леглото на предприемача, животът й бе като на принцеса. Когато обаче той я хвана в невярност с много по-млад мъж, загуби всичко. Майонезата безогледно я изгони, като си взе назад всички скъпи дарове.



Цеци Красимирова взе царя на канабиса в палат

Връзката сред родната хубавица и американския мултимилионер е от преди повече от 10 години. Той се споделя Майкъл Струмейтис - прочут по света с прозвището Биг Майк, и има най-голямата в света компания за произвеждане на органични аграрни добавки и развъждане на канабис. Не инцидентно зад Океана го назовават царя на канабиса.

 undefined

Милионерът подари на родната моделка един от най-редките диаманти на света. Церемонията се състоя в замъка Finca Mas Solers до каталунското курортно градче Сиджес, близо до Барселона. Изнесеният обред се организира в една от градините на замъка, чието извънредно заемане коства 10 хиляди евро дневно.

 undefined

създател: СЛАВА
...
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР