Чалга певицата Теодора се завърна!Изпълнителката, която през последните 8 години

...
Чалга певицата Теодора се завърна!Изпълнителката, която през последните 8 години
Коментари Харесай

Теодора заряза САЩ и пак пее у нас

Чалга певицата Теодора се завърна!


Изпълнителката, която през последните 8 години живееше в Съединени американски щати, взема решение да зареже американската си фантазия и още веднъж е в България, с цел да възкреси кариерата си.
Преди дни Теодора прави стремително завръщане в чалготека в Пловдив, а появяването й безусловно взривява фолк купонджиите. В началото на века изпълнителката беше известна с частите си с пиперливи текстове и провокативни клипове. Теодора към този момент е майка на момиченцето Мария и при дебютната си изява се държи надалеч по-сдържано и е облечена извънредно елегантно. Но ретро песните й не престават да радват посетителите в нощните заведения.

В общественото пространство настойчиво се носят клюки, че фолкпевицата се е разделила с бащата на детето си - Иво, който от дълги години живее оттатък Океана и има положително финансово положение. Това била и повода изпълнителката да си тръгне от Съединени американски щати.

Преди към едно десетилетие Теодора беше на върха на славата и изненадващо реши да слезе от сцената. Певицата се конкурираше в музикалната си компания с Алисия и конкуренцията сред двете постоянно беше сравнявана с битката за триумфи сред Преслава и Галена. След това още по-изненадващо фолкпевицата напусна България и дълги години нищо не се знаеше за нея, писа " България Днес ".

През 2016 година Теодора подвигна обилна женитба в Лас Вегас, само че това е в предишното и в този момент още веднъж потегля по участия в родината. По време на пандемията Теодора съумя да сътвори две национални песни, като неотдавна снима клипове към тях.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР