Чалга певицата Емануела избухна срещу новия водещ на bTV Николаос

...
Чалга певицата Емануела избухна срещу новия водещ на bTV Николаос
Коментари Харесай

Чалгаджийката Емануела за Цитиридис: Жалък имитатор на Слави Трифонов

 Чалга певицата Емануела избухна против новия водещ на bTV Николаос Цитиридис. Тя го атакува с думите, че е презрян подражател на Слави Трифонов  Текстът е от страницата й във фейсбук.

Екипът на жалкия подражател на Слави Трифонов, може да се откаже да ме кани да вземам участие в шоуто им, тъй като Аз почитам оригинала, и не се занимавам с бледи копия!

Напъните Ви за достоверност си остават изцяло несполучливи, както и цялото псевдо шоу е ПРОВАЛ.

Сигурно на сценаристите, в случай че имате изобщо такива, гаргарата с изявлението на Киро Скалата по отношение на 5G и чипирането, което цитирах и прецизирах, че е " COPY/PASTE “, може и да им е занимателно, само че за феновете ви изобщо не е такова, което си проличава по срамно ниския рейтинг на скучноватото предаване.

Да приписвате тези думи за мои, макар че съм прецизирала първоизточника, е най-малкото аматьорско, само че към този момент уточнихме неналичието на професионализъм при вас…

Скрити зад транспарантната завеса на псевдо хумора си, се пробвате да насаждате изказвания, убеждения и клевети, които надалеч не са подбудени от здравия разсъдък, а от задължението да СЛУГУВАТЕ на нечии ползи.

ОК, изпълнявайте поръчките си, така и така сте се трансформирали в един ефирен Ali Express, изкарвайте си заплатата, само че НЕ НА МОЙ ГРЪБ, и без да си позволявате да злоупотребявате с името ми!!!
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР