Чалга певецът Меди задоволява сексуалните мераци на Азис. Този слух

...
Чалга певецът Меди задоволява сексуалните мераци на Азис. Този слух
Коментари Харесай

В името на кариерата: Меди спи с Азис

Чалга артистът Меди задоволява половите мераци на Азис. Този слух настойчиво се търкаля в попфолк гилдията от няколко месеца, научи HotArena от собствен източник.

Мехмед Огнянов Гогов, както рожденото име на Меди, бил съблазнен от Азис и двамата сключили договорка. Младият артист да спи с Василка, а тя да помогне за одобряването му като артист на сцената. Явно нещата са се получили, тъй като откогато Азис е поел в свои ръце развиването на ромчето от Сандански нещата потръгнали.

Меди е приключил музикалното учебно заведение в Широка лъка със компетентност тамбура. Осъзнал, че това няма да му донесе нито пари, нито известност напористият юноша се пробва да пробие с пеене. Пробва се в „ Х Фактор “ и „ Гласът на България “, само че участията му остават незабелязани. Израснал в оскъдно семейство Меди бил решен на всичко и по никакъв метод да не се връща към предишното си. Закотвя се в София и заживява с известна плеймейтка. Именно с нейната поддръжка прави първите си песни и клипове. След като връзката им се разпада, Меди пристава на Азис.

Гогов съумява да извлече оптимални изгоди към затварянето на заведенията през март предходната година. След няколко месеца в локдаун, доста от кръчмите стопират да канят одобрените имена в сектора, защото не могат да им заплащат високите възнаграждения. Тогава на помощ идва Азис. Той уговаря притежателите на нощни заведения по морето да наемат Меди, който бил склонен да радостни подпийналите посетители на кръчмите против едвам няколко стотачки на вечер. Тази скица проработва и цяло лято Меди обикаля заведенията по морето. В края на предходната години Меди дружно с Десислава бяха посетители на Азис в онлайн концерта му, който събра забележителен брой аудитория пред мониторите.

Самият Азис не стопира да хвали Меди в обществените мрежи.

„ Настръхвам целият, като чувам Меди! Той е неповторим! “, ласкае го костинбродския артист, който рядко си разрешава такива четки за конкурентни реализатори. Колко са съществени връзките сред двамата артисти не е ясно, и дали няма да има втора женитба за Азис сходно на тази с Ники Китаеца, питат ехидно злобари в гилдията.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР