Чалга инвазия в Сливница! Легендарни фолкизпълнители се струпват в градчето

...
Чалга инвазия в Сливница! Легендарни фолкизпълнители се струпват в градчето
Коментари Харесай

Чалга инвазия: Луна ще пее на... сирене!


Чалга инвазия в Сливница! Легендарни фолкизпълнители се струпват в градчето от през днешния ден до началото на другата седмица, с цел да честват дружно с локалните поданици. Пирон ще е фестивалът на сиренето.

Участниците от няколко генерации са толкоз доста, че могат да засенчат концертите на " Пайнер " от последните няколко години. Певецът на " Радка Пиратка " Тошко Тодоров, Орхан Мурад, Рени, Валдес, Марина Тошич, Дебора и Ивана са единствено част от представителите на кръшния род, които ще нажежат пристрастеностите на бойното сливнишко поле. Грандамата на сръбския турбофолк Неда Украден също ще извие глас наоколо до границата със западните ни съседи.

Голямата изненада е, че претендент за президент и предстоящ претендент за народен представител, в случай че има предварителни избори тази година, ще е пиронът в програмата. Става въпрос за Луна, която гради сериозна политическа кариера, само че не изоставя и музикалните си почитатели. Пред " България Днес " певицата призна, че посредством музиката е била близо до хората през всичките години, за разлика от другите политици, които странят от народа. И че в никакъв случай няма да се отдалечи от феновете си.

Една от огромните атракции в празничната стратегия е обичайният фестивал на сиренето. Той ще се организира в спортната зала " Арена Сливница ", като входът ще е свободен. Целта на събитието е да разпространява българското произвеждане и по-специално млечните артикули. Безплатна ще бъде и дегустацията, без пари ще можете да чуете и изпълнителите.

За недолюбващите чалга частите също ще има избор - рапърите 100 Кила и Енчев (от дуото Румънеца и Енчев), както и националните реализатори Ана-Мария, Денис Мухаров и дует 7/8. Достойно място в програмата има и Веселин Маринов.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР