Carrefour се завръща във Варна. Само преди година, Карфур отвори

...
Carrefour се завръща във Варна. Само преди година, Карфур отвори
Коментари Харесай

Най-важното от Варна във вчерашния 9 ноември

Carrefour се завръща във Варна. Само преди година, Карфур отвори още веднъж порти в Гърция посредством франчайзополучателя Retail & More, а през днешния ден те са в контакт с няколко български групи за подфранчайз на марката, в това число двадесет магазина в мрежата на магазини Parkmart, учредена през 2018 година от варненеца Добромир Андонов.

Проблемът с тежките училищен раници продължава да стои на дневен ред във Варна. Темата изниква след началото на всяка образователна година. Ежедневна панорама са родители, носещи тежките чанти до учебния вход, тъй като на децата им е мъчно да се придвижват с тях.

Така съвкупният принос към стопанска система на Варна от активността на Lidl общината единствено за 2022 година е общо 25 млн. лева Средно в построяването на един обект в общината компанията влага 15,4 млн. лв.. Само за последните две години – 2021 и 2022 година - за възобновяване и рационализация на обектите си във Варна Лидл България е вложила съвсем 3 млн. лв..

Вече някогашният варненски народен представител от ГЕРБ Славена Точева разяснява напускането на 49-ото Народното събрание с обява в обществените мрежи.

Карин дом още веднъж ще означи 17 ноември - Световния ден на недоносените деца с професионална поддръжка за най-малките. Екип „ Ранна намеса “ ще организира безвъзмездни съвещания на недоносени или родени с ниско тегло деца на възраст от 0 до 3г. от цялата страна.

Регионалната здравна ревизия във Варна изследва настройките на родители на деца в детски градини и учебни заведения за въвеждане на имунизация против Хепатит А в наложителния имунизационен календар, научи Moreto.net.
Източник: moreto.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР