Calibro е иновативен къстъм отвъд правилата, истински химн на свободата,

...
Calibro е иновативен къстъм отвъд правилата, истински химн на свободата,
Коментари Харесай

Moto Morini представи Calibro – нов италиански къстъм

Calibro е новаторски къстъм оттатък разпоредбите, същински химн на свободата, носещ подписа на италианската марка.

Новият Calibro дава обещание да нарежда марката Moto Morini в сегмента на къстъм мотоциклетите със междинен размер на мотора. С „ мускулестата “ си рамка и актуалния си дръзновен жанр той несъмнено ще се хареса на тези, които желаят да бъдат разнообразни. Calibro е мотоциклет, който с помощта на своите дизайн, динамичност, спортно ръководство и ергономична ниска седалката разрешава на ездачите да се любуват по един друг метод на мотоциклетите, както и да показват своята характерност.

От жаждата за завършения до търсенето на грациозност, от желанието да се разбунтуваш против традициите до копнежа да яхнеш новия Calibro – всичко това е еднакво да се отдадеш на пристрастеността си. Името на модела ни припомня за инструмент за премерване, прецизен и акуратен, какъвто е самият мотоциклет.

С Calibro ще оставите инстиктите си да ви водят, без да се влияете от стериотипи, фешън капризи и непознато мнение. Той е новаторски къстъм оттатък разпоредбите, същински химн на свободата, носещ подписа на Moto Morini.

Комбинацията от жанр и елегантни технологии трансформира мотоциклета в същинска икона. Сякаш Calibro има две души. Едната желае да разчупи стериотипа, а другата – да бъде ежедневен сателит на мотоциклетиста. Идеален е за купувачите, които по едно и също време търсят провокации, само че желаят да употребяват машините си за къси и простички пътувания. „ Лансирането на Calibro на пазара е опция още веднъж да се обвържем с феновете на къстъм сегмента. Вдъхновихме се от американските автомагистрали, само че създадохме артикул с неповторими италиански черти. Възнамеряваме да завоюваме пазарен дял посредством качествата, които ни отличават от останалите - неповторим дизайн, надеждност и балнас сред мотоциклетната пристрастеност и механиката “, показа Алберто Морини, изпълнителен шеф на Moto Morini.

Разработен и планиран от дизайнерския център на компанията в Триволцио, Calibro ще е разполагаем в две версии – круизър и екскаватор, като последният ще е с 19-литрови странични куфари, включени в общоприетото съоръжение. Здравият железен контейнер е с 15-литров размер, всички предни светлини са LED, издържани в типичния за Moto Morini жанр. 700-кубиковият 4-тактов 2-цилиндров мотор е модифициран, с цел да дава най-хубавото от себе си още в ниския и междинния диапазон на оборотите. Той обезпечава плавна езда, лесна поддръжка и акустичен комфорт. Спирачната система е с 320-милиметрови предни дискове и 255-милиметрови задни. BOSCH ABS се грижи за безопасостта и стабилността.

Шасито носи подписа на Moto Morini - точност и отлична управляемост. Двигателят е предпазен от двойна стоманена рамка. Летите джанти са с алуминиева безтръбна система и са с размери 18 ” за предната и 16 ” за задната. Двойният амортисьор откъм гърба ни връща към положителната остаряла класика. Височината на седалката е 725 мм. Декорирана е с противоположен тегел, който ѝ придава изящен тип. Дигиталният екран е интегриран в аналоговия инструментален панел и демонстрира главната информация, нужна за ездача. Разполага и с USB порт за свързване с електронно устройство. Круизърът Calibro е разполагаем в 2 цвята – червен (Fire Red Grey) и сив (Shark Grey), а версията Bagger – в черно (Quartz Black). Предвиден е и вид с намалена до 35 кВт мощ, идеална за притежателите на шофьорска брошура категория A2.

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ
ОСНОВНИ:
Дължина x ширина x височина, мм: 2220 x 860 x 1190
Колесна база, мм: 1490
Маса незареден, кг: 200
Височина на седалката, мм: 725
Работен размер на резервоара, л: прибл. 15
Клиренс, мм: 140

ШАСИ:
Рамка: двойна стоманена
Задна вилка: стоманена

СПИРАЧНА СИСТЕМА:
Предна спирачка: индивидуален диск, 320 мм, 2-бутални плаващи спирачни апарати
Задна спирачка: индивидуален диск, 255 мм, 1-бутални плаващи спирачни апарати
ABS: BOSCH ABS 10Mb

ОКАЧВАНЕ:
Предно: обичайната вилка, 41 мм, ход – 120 мм
Задно: двоен амортисьор, ход – 100 мм, пригодим за презареждане на пружината

ДЖАНТИ:
Лети джанти, алуминиева безтръбна система

ГУМИ:
Предна гума: 130/70-18 или 130/70-R18
Задна гума: 180/65-16 или 180/70-R16

ДВИГАТЕЛ:
Тип мотор: 2-цилиндров, редови, 4-тактов, DOHC 8 valves
Работен размер, куб. см: 693
Диаметър и ход: 83x64
Степен на втвърдяване: 11,6:1
Макс. въртящ миг: 68 Нм /6500 об/мин
Макс. мощ: 50,8 кВт/69 к.с./8500 об/мин
Впръскване: BOSCH EFI
Макс. скорост, км/ч: 175
Охлаждане: течно
Стандарт на нездравословните излъчвания: Euro5

ЦВЕТОВЕ:
Круизър: червен Fire Red и сив Shark Grey
Багер: черен Quartz Black

*Източник:
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР