Бюджетните смартфони са добро решение за хората, които искат качество

...
Бюджетните смартфони са добро решение за хората, които искат качество
Коментари Харесай

Бюджетните смартфони – качество на добра цена

Бюджетните смарт телефони са положително решение за хората, които желаят качество на налична цена. Ако и вие по-скоро се стремите към подобен баланс, а офертата е на цена на половина на нормалната, то сигурно можете да се поздравите със супер преференциална договорка. Остават броени дни преди края на промоционалната акция на, в която можете да откриете тъкмо такива оферти - устройства от производители като Samsung, Huawei, Nokia, Motorola и безжичните слушалки AirPods Pro на Apple с отстъпки до 50%.
Бюджетните устройства не са компромис
Устройствата от водещи производители, включени в лятната ликвидация на А1, оферират чудесно съответствие сред цена и качество. Модерен дизайн, камера с изкуствен интелект, лицево отключване, датчик за пръстови отпечатъци, осемядрен процесор, първокласен екран и батерия – всичко това към този момент може да бъде събрано в нов смарт телефон и то на налична цена.

 Narrowband-IoT услуга от А1 оказва помощ за попречване на загубите на вода Narrowband-IoT услуга от А1 оказва помощ за попречване на загубите на вода
А1 предлага високотехнологична услуга за сложен мониторинг и разбор на потреблението на вода в индустриалната и обществената сфера в...
Лятна ликвидация от A1 до края на август
В края на лятото А1 предлага 10 привлекателни модела смарт телефони от марките Samsung, Huawei, Nokia, Motorola и безжичните слушалки AirPods Pro на Apple с отстъпки до 50%. До края на август клиентите на А1 могат да закупят мобилни устройства и аксесоари на понижени цени с включен тарифен проект. От огромните летни понижения могат да се възползват сегашни клиенти при възобновяване на своя контракт, както и нови, които изберат да се трансферират и употребяват услугите на телекома.
Допълнително всички устройства в промоционалната акция се оферират в комплект с разнообразни бонус устройства или аксесоари. Сред тях са външна батерия ttec, транспарантен калъф и стъклен протектор, а за най-смелите търсачи на ексцентрични оферти - даже тв приемник.
С най-големи отстъпки от 50 % от общоприетата цена са моделите и. Бюджетният модел Nokia 2.3 е с 6.21-инчов IPS екран, четириядрен процесор, камера с изкуствен интелект и опция за лицево отключване. Не по-малко внимание заслужава осемядреният Mediatek процесор на Huawei Y6p в допълнение с по-добра камера и датчик за пръстови отпечатъци. Двата смарт телефона се оферират с тарифен проект A1 One Unlimited 2XL в допълнение с външна батерия ttec PowerBank с потенциал 5000 mAh.

 A1 публично стартира с продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra A1 публично стартира с продажбите на Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra
Дългоочакваните Samsung Galaxy Note20 и Note20 Ultra към този момент могат да бъдат закупени и в България. На 21 август публично започва предлаг...
Във виртуалния магазин на А1 с понижени цени до 40 % са налични и устройствата и. Моделът Alpha 20+ е представител на портфолиото от смарт телефони с марка А1, има 36-месечна гаранция и идва в комплект с автентичен транспарантен калъф, стъклен протектор и тарифен проект A1 One Unlimited 2XL. Моделът на Huawei - P40 Lite, се отличава с съвременен дизайн и система от 4 съществени камери за неповторими панорамни фрагменти даже и през нощта. Huawei P40 Lite се предлага в комплект с външна батерия ttec PowerBank 5000 mAh, също с проект А1 One Unlimited 2XL.
За феновете на южнокорейските технологии в лятната промоция на А1 са включени и няколко модела на Samsung. С понижени цени сега е бюджетният, който се предлага с външна батерия и тарифен проект A1 One Unlimited 2XL, а моделите A51 и А41 се оферират с понижение от 30 % от постоянната цена при същите условия.
Едно по-различно от всички останали оферти А1 дава на тези консуматори, които са решили, че единствено смарт телефон не е задоволителен. Нестандартното дуо включва смарт телефон в композиция с 32-инчов тв приемник Philips.
 
 

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР