Бюджетът за следващата година е като захарен памук. Изглежда добре

...
Бюджетът за следващата година е като захарен памук. Изглежда добре
Коментари Харесай

Хасан Азис: Бюджетът е като захарен памук, опаковката изглежда добре

Бюджетът за идната година е като захарен памук. Изглежда добре и е обемист, само че като го стиснеш, нищо не остава. Това разяснява в студиото на „ Още от деня “ по Българска национална телевизия зам.-председателят на Движение за права и свободи и кмет на Кърджали Хасан Азис.

По думите му опаковката на пръв взор наподобява добре, като е значимо тематиката да участва на дневен ред. Той изрази мнение, че Бюджет 2018 е подготовка за локални избори. „ Бюджетът приготвя идващите локални избори за 2019 година “, съобщи Хасан Азис.

Според него този бюджет поддържа делегираните от страната действия, само че има наклонност за намаляването на парите на общините и на локалните управляващи. „ Ние сме доста под междинното ниво за финансиране на локалната власт от общия бюджет по отношение на Европа ", разяснява той. Според Хасан Азис у нас през последните години има взаимозависимост на локалната власт от настоящето ръководство, а централизацията на локалното ръководство не е потребна.

По мотив настояването на ремонт при властта той посочи, че националистите нямат място в европейска България. И това е ясна твърда позиция на партията във връзка с национализма в България. „ Движение за права и свободи е потвърдена европейска партия, приета от европейските структури “, съобщи той.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР