Бял Тик Taк е сниман над Лейк Айлънд в САЩ

...
Бял Тик Taк е сниман над Лейк Айлънд в САЩ
Коментари Харесай

Бял Тик Taк е сниман над Лейк Айлънд в САЩ

Бял Тик Taк е сниман над Лейк Айлънд в Съединени американски щати …НЛО, наподобяващ „ бял ​​Тик Taк “, видян през 2004 година от някогашния водач на Военноморски сили на Съединени американски щати – Дейвид Фравър, до момента в който е на работа в USS Nimitz, се завръща, само че този път над Англия.Видеото по-долу е снимано от очевидци на 28 август 2021 година над Лейк Айлънд, Илинойс, Съединени американски щати.
Бял Тик Taк е сниман над Лейк Айлънд в САЩТо е коментирано от известния уфолог Скот Уоринг, който деликатно го изследва.Според него, фрагментите наподобяват доста впечатляващо. Някои детайлности за неидентифицирания обект са ясно забележими.
Четете още: Участник във велосипедно съревнование снима необичайно НЛО (видео)Очевидец твърди, че явлението го е изненадало. Нямало нито тон, нито диря, а НЛО се движил прекомерно бързо за дирижабъл.Уфологът обръща внимание на обстоятелството, че обектът няма крила, опашка и нищо от това, което бихме нарекли аероплан.Американското държавно управление декларира, че няма пояснение за десетки неидентифицирани летящи обекти, видени от военни водачи.Като четец на HiddenTruth, Ви каним да се присъедините към общността на HiddenTruth.site в формалните Facebook групи и страници, с цел да обсъждате загадки, просвета и настоящи въпроси с мислещи хора от целия свят.
Източник: hiddentruth.site

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР