Бяха разкрити методите на BBC за тайно наблюдение“, използвани за

...
Бяха разкрити методите на BBC за тайно наблюдение“, използвани за
Коментари Харесай

Вътре в операциите на BBC за „тайно наблюдение“ и оборудването за откриване на телевизия, използвано за залавяне на заподозрени укриватели на лицензионни такси

Бяха разкрити методите на BBC за „ скрито наблюдаване “, употребявани за залавяне на укриватели на лицензионни такси за телевизия.

Техниките под прикритие включват потребление на транспортни средства, съдържащи „ съоръжение за разкриване “, което може да откри дали в даден парцел се употребява тв приемник.

Изпълнителят Capita ползва скритите способи, които са утвърдени от старши мениджъри на BBC.

Преглед на методите от Службата на комисаря по проверяващите пълномощия (IPCO) към този момент е открит посредством искане за независимост на информация от блога за лицензиране на телевизия.

Докладът от инспекцията от 2022 година споделя, че екипът за разкриване на Capita „ нормално се разполага в скрити транспортни средства “, които съдържат съоръжение за разкриване.

Продължава: „ Процентът на успеваемост е стеснен, като единствено дребен брой внедрявания водят до спомагателни дейности по наложително осъществяване, като да вземем за пример осъществяване на заповед за обиск.

„ Това може се дължи на рестриктивните мерки на оборудв...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР