Бях предаден от много хора в последно време, призна президентът

...
Бях предаден от много хора в последно време, призна президентът
Коментари Харесай

Боби се размечта: Искам нов стадион и участие на Световно по...

Бях предаден от доста хора напоследък, призна президентът на БФС Борислав Михайлов пред кореспонденти. Шефът на футбола ни разкри защо мечтае в идващите години.

" Имаше експанзия към мен и към футбола от другия екип. Тази експанзия ме стимулира да продължа и да има ред, който мога да установя във футболния живот. Мечтата ми е България да има стадион и това да се случи до четири години. Да докараме край за Суперкупа или Лига на Конференциите. Мечтая и за присъединяване на международно състезание. Очевидно в България в последните години се харесва популизма и хейтърството ", установи Михайлов.

" За първи път има Извънреден конгрес, само че съм щастлив, че го завоювах. Не съм споделил никакви обидни думи. Липсата на почитание към големи играчи и към целия футбол не беше добре. През цялото време екипът на Бербатов върви на съд или прокуратура. Това обаче не е методът да спечелиш конгрес. Бюджетът ще бъде гласуван, само че питайте екипа на Бербатов по кое време. Тези шест месеца ще използваме това, което е останало от остарелия мандат. Има си юристи, които се занимават с вписването.

Думата смяна е доста съвременна в целия свят. В България е още по-модерна. Промяна поради самата смяна няма смисъл " добави президентът.

" Клубовете би трябвало да гледат личната си работа и да престанат да се занимават със съдийството. Не може след всеки мач първият въпрос да е за съдийството. Вкарахме и ВАР - 2 млн. евро.

Нямаше политически напън върху мен, само че и да имаше, отново нямаше да кажа. Със сигурност имаше организация против мен. Плакати и платени хора. Много отдалеко англичаните започнаха да приказват, че българите сме расисти. Това беше насадено, квалифицирано и употребявано. Към този миг не съм си мислел, че ще се кандидатирам отново. След година и малко взех решение, че задоволително време съм си умрял и видях грешките си. Много хора ме предадоха, само че аз съм доста добър човек по душа. Доброто постоянно побеждава и ще продължа да го върша.

Дадох шест години от живота си като нерви, старания, пътешестване и моления, с цел да стоим в тази база ", приключи монолога си Борислав Михайлов.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР