Бях поканен от Гьоте-институт да взема участие във форума „София

...
Бях поканен от Гьоте-институт да взема участие във форума „София
Коментари Харесай

Германският кмет, нападнат с нож: Радикализъм идва от ляво и дясно

Бях поканен от Гьоте-институт да взема присъединяване във форума „ София споделя „ не “ на словото на омразата и екстремизма “. Очаквам в цяла Европа да стартира да се заглушава езика на омразата и радикалните придвижвания в дясно. Това съобщи за Факти.бг Андреас Холщайн, кмет на немския град Алтена и член на Християндемократическия съюз на канцлера Ангела Меркел.

В края на 2017 година той бе атакуван с нож в сладкарница заради своите позиции в поддръжка на търсещите леговище и бежанците.

"Фашистките хрумвания се завръщат и възраждат и освен като нови популистки придвижвания, появяват се и в извънредно лявото политическо пространство. Използват средствата за всеобща информация, основават доста проблеми за цивилизованото общество, даже и за политици на разнообразни равнища.

Политиците би трябвало да запеем нова ария. Трябва доста да внимаваме какъв език използваме, с цел да поддържаме връзка между тях. Нужно е да съставим повече правила при общуването посредством медиите, фейсбук, туитър, да се обединим против словото на омразата и радикализма в ляво и дясно.

Да преборим словото на омразата е въпрос на обучение е също и на това по какъв начин политиците работят и приказват между тях, въпрос е на присъединяване на обществото. Решението не е в един единствен аспект, а в комбинирането на няколко детайла ", разяснява за Факти.бг Холщайн.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР