„Бягство“, новият филм на Виктор Божинов, ще има предпремиерна прожекция

...
„Бягство“, новият филм на Виктор Божинов, ще има предпремиерна прожекция
Коментари Харесай

Бягство“ на Виктор Божинов ще има предпремиерна прожекция на открито

„ Бягство “, новият филм на Виктор Божинов, ще има предпремиерна прожекция навън, оповестяват от екипа на продукцията.

Събитието е на 7 май, на мястото на фотосите - Чамла, което е най-високото село в България, в Родопите, на 1650 м надморска височина.

На прожекцията ще участват част от актьорите и екипа.

" Родопите са особено място и са не просто декор, а специфичен воин във кино лентата. Зрителите ще имат опцията да се насладят на хубостта на България, а тези които решат да поемат приключението и дойдат до Чамла, ще преживеят кино лентата по необикновен метод ", споделя Антон Бакарски, оператор на „ Бягство “.

„ За нас е извънредно значимо да покажем кино лентата на хората от Триград, които бяха наши домакини по време на фотосите.

Получихме извънредно отношение и поддръжка. Сигурен съм, че на Чамла ще създадем незабравима прожекция “, добавя Виктор Божинов.

Премиерата на кино лентата е на 11 май.

" Бягство " по сюжет на Деляна Манева („ Мисия Лондон “) споделя за опълчването и борбата на две радикално разнообразни групи младежи. Едните се борят да върнат живота в изоставеното село, а другите ръководят комуна за наркозависими.

Участват Александър Кендеров - с дебют в игралното кино, както и Диана Димитрова, Христо Петков, Снежана Макавеева, Иван Савов, Беноа Марешал, Димитър Сулев и Венцислав Сариев.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР