Бурята около Първата дама на САЩ, в навечерието на президентските

...
Бурята около Първата дама на САЩ, в навечерието на президентските
Коментари Харесай

Мелания захапа Сторми Даниелс, но порно актрисата отвърна (мощно) на удара

Бурята към Първата дама на Съединени американски щати, в навечерието на президентските избори, продължава. След като тя също се оказа инфектирана с Ковид-19, новините за Мелания не стопираха. В последните дни започнаха да изстичат в пространството записи на персонални диалози сред Мелания и нейната близка (отдавна към този момент не) другарка Стефани Уинстън Уолкоф. 

В епизод от подкаста на Майкъл Коен Mea Culpa, Уолкоф показа нов запис на диалог сред себе си и първата дама. В един от записите се чува Мелания да споделя, че Сторми Даниелс прави фотосесия за стилното списание Vogue, снимана от Ани Лейбовиц. " Ако търсите, отворете Гугъл и го прочетете. Ани Лейбовиц снима порно продажница, тя ще бъде в едно от изданията, септември или октомври ", се чува да споделя Мелания, описват от.

Виж още:

Уолкоф, която работила като консултант в Източното крило на Белия дом, до момента в който не беше освободена през февруари 2018 година, моли Мелания да обясни какво има поради под " порно продажница ". Тогава госпожа Тръмп прецизира " Сторми ", визирайки порно актрисата, която преди няколко години призна, че е имала любовна спекулация с Доналд, който ѝ бил платил сериозна сума долари, с цел да мълчи преди изборите за президент през 2016 година, както твърди Даниелс.

Реакцията на Мелания е била, тъй като порно актрисата е получила в допълнение популярност на гърба на семейство Тръмп. Сторми обаче не остана безмълвна, а непосредствено отговори на изтеклите записи.

Часове след приключването, Сторми туитна, че в никакъв случай не е правила секс против възнаграждение, до момента в който Мелания " го прави всеки ден и е продала както тялото си, по този начин и душата си ". Сторми не завършва с това, ами подмята, че Мелания евентуално си е " направила нов бюст " и я приканва да разгласява някоя друга гола фотография.

Виж още:

Източник фотоси & thumbnail: Getty Images

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР