Бурно започна днешното съвместно заседание на Комисиите по енергетика и

...
Бурно започна днешното съвместно заседание на Комисиите по енергетика и
Коментари Харесай

Делян Добрев зададе провокативни въпроси на зам.-председателя на Лукойл, погна го за срещи с Асен Василев

Бурно стартира днешното взаимно съвещание на Комисиите по енергетика и стопанска система, съобщи кореспондент на " Фокус " .

Припомняме, че сега тече чуване на министъра на стопанската система и промишлеността Богдан Богданов, шефа на Агенция " Митници “, изпълнителния шеф на Националната организация за приходите и представители на " Лукойл " на тематика: " Прилагането на Закона за компенсиране на разноските на потребителите за превоз “.

" Щеше да е доста потребно и значимо за българските консуматори, ако Законът за компенсиране на разноските на потребителите за превоз беше влезнал на време. За страдание, аз не съм бил в качеството си на министър тогава. Ние не един или два пъти сме коментирали аргументите, заради които не е могъл да влезе този законопроект тогава. Имало е извънредно значими мнения тогава по отношение на отлагането на влизането на закона ". Това разяснява министърът на стопанската система Богдан Богданов.

" Видя се, че от началото на годината не сме внесли един барел съветски нефт и нищо не се случи. Всички опорки на " Лукойл ", които вие повтаряхте - се оказаха единствено опорки ", разяснява шефът на Енергийната комисия и народен представител от ГЕРБ Делян Добрев. Той зададе въпрос на заместник-председателя на Надзорния съвет на " Лукойл Нефтохим Бургас " Александър Величков дали познава финансовия министър Асен Василев. Това докара до напрежение в залата. 

" Забелязвате ли каква отбрана на " Лукойл " има от страна на смяната? Г-н Сабрутев, пробвате се да неуспехите съвещанието. Късат си ризите единствено, с цел да пазят " Лукойл ", разяснява още Добрев, при което последваха нападки по отношение на него от народни представители, че не се намира на пазара в Хасково.

Ето и други въпроси, които Делян Добрев зададе на Александър Величков:

1. Познавате ли Асен Василев?

2. Виждали ли сте се с Асен Василев през септември предходната година?

3. Возили ли сте го с вашия автомобил и водили ли сте го в централата на " Лукойл "?

Очаквайте детайлности.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР