Бургазлийката Станислава Андреева, която в началото на годината бе избрана

...
Бургазлийката Станислава Андреева, която в началото на годината бе избрана
Коментари Харесай

Красива бургазлийка представя България на международен конкурс за омъжени дами

Бургазлийката Станислава Андреева, която при започване на годината бе определена за "лице на публиката " в състезанието Мисис Бургас, е измежду претендентките за интернационалния конкурс и единствената българка в него.

Събитието е проведено от Агенция Интерсаунд с президент Ирина Папазова. В журито ще вземат присъединяване интернационалните шефове, фешън експерти и рекламодатели, победителки в състезанието от минали издания.

В едноседмичния престой на участничките в България е планувано разглеждане на исторически забележителности - Рилския манастир, старинното Банско, посещаване на Парка на танцуващите мечки, основан от Бриджит Бардо, Парад на нациите, Талант шоу, брифинг по въпросите на екологичната идея и доста други.

Финалът на състезанието е на 24-и ноември в София. Той ще премине в няколко тура: Атрактивно разкриване в Еко-костюми, показване в национални носии, тур на гениите, тур в бални рокли и награждаване.

Идеята на форумът е популяризирането на България като туристическа дестинация, на екологичните проблеми на планетата, другарството сред другите страни на основата на хубостта и толерантността.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР