Бургазлийката Инес бе жестоко пребита, след като не обърна внимание

...
Бургазлийката Инес бе жестоко пребита, след като не обърна внимание
Коментари Харесай

Бургаска красавица жестоко пребита

Бургазлийката Инес бе грубо пребита, откакто не обърна внимание на свалките на бургаски батка. Жестокото нахлуване тя разказа сама в обществените мрежи. Красавицата е с разрушен нос и челюст.

Вижте описа ѝ без редакторска интервенция:

"Такаааааа.. Започвам този пост, уточнявайки, че фотосите са направени, откакто стопирах кървенето от носа и позачистих лицето и ръцете си. Просто във въпросния миг не мислех по какъв начин да фотографирам протичащото ми се, а по какъв начин да се приведа в естествен тип. Утре очаквам да съм и синя под окото. Продължавам с едно послание. Към всички вас “биячи”, “свалячи”, “ебачи” или там за каквито се имате, не ми пука.

Дошъл нашия бургазлия (или софиянец, мароканец, селяндур, жител, на всички места се намира от този характерен вид), или както споделиха заобикалящите го - “бургаски батка”, и решил, че цяла вечер може да ми досажда, да ме подпипва, дърпа, приказва и тн. Докато най-после не ми писна да го страня учтиво и го бутнах. Него и протягащата му се по крайници ми ръка. Но очевидно това не му хареса. И реши, че би трябвало да ме бутне, да падна, и да ми набие не един, не два, а три шамара. При което, несъмнено, аз се обръщам и откликвам. Да речем, че се имам за мъжко момиче, което не позволява сходно отношение.. минимум от “мъж”. При което той още веднъж ме удря и ми разрушава носа. Вече не съм в положение да му отвърна, може би поради скромните ми 50 кг, или може би просто тъй като ми тече кръв от носа. Следователно отивам до тоалетната да се опитам да се оправя. Съжалявам, че не снимах преди да се избърша и да спра кръвта от носа си. Но както и да е. Подробности.

Връщам се, при което безусловно ме атакува момиче, представящо се за негова ЖЕНА, с думите “кааааак по този начин съм могла да си разрешавам аз да го блъскам и да го удрям” и надлежно ме хваща за косата и се пробва също да ме удари. Та в този въпросен миг изникват няколко въпроса в главата ми.

“КОЯ в тази ситуация си ТИ и за какво по този начин непоколебимо защитаваш “мъжа”, който цяла вечер се смъква на мен и приятелките ми?!” и надлежно “Къде ви е въпросната защита?”.

Но това, още веднъж, са детайлности.

Произволен “батка” ме изкарва на открито, пробвайки се да разтърве МЕН и огромния МЪЖ с ЖЕНА МУ. Спорът не стопира, въпросният мъж, батка, мачо продължава през хората да се пробва да ме удари за неизвестно кой път. А до мен стои негов другар и ми споделя, изтъквам, “Как може да си мислиш, че можеш да си позволиш да се заядеш на бургаски батка?”

Да се дръзвам ли? Да рева ли?

ПИТАМ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) АЗ, благи ми “МЪЖЕ”, ЧЕСТ ЛИ Въдворяване и изселване (отделение в МВР-ДС) ПРАВИ ТОВА? Егото ли ви гали, гордостта ли?

А ти, “бургаски батка”, както те назова учудващо възпитаният ти другар, бъди сигурен, че няма да спиш умерено.

Днес съм аз, на следващия ден друга, която не ти е обърнала внимание. После въпросната ти “жена”, след това детето ти..

Поздравления, ти си един същински мъж!

А в този момент можеш умерено да се обесиш.

Лека вечер или по-скоро положително утро към този момент..

И не, нямам потребност от споделяния, състрадание, страдание или поддръжка. Просто да си знаете какви мъже сте. Поздравления. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР