Бургазлийка писа до Искра.бг със сигнал за измамна схема с

...
Бургазлийка писа до Искра.бг със сигнал за измамна схема с
Коментари Харесай

Сигнал до Искра.бг: Бургазлийка си купи козметика за 1800 лева с кредит

Бургазлийка писа до Искра.бг със сигнал за лъжлива скица с първокласна и скъпоструваща козметика . Тя включва безвъзмездна процедура и диагностика, след което клиентът бива подлъгван да си закупи определените от него артикули, като подпише документи с за разсрочен заем .

Жената, която се свързва с нас, изясни в детайли по какъв начин работи схемата , на която сама тя е станала жертва напълно неотдавна:

„ Предлагат безвъзмездни процедури за лице, отиваш в салона, където те мажат с кремове и ти вършат компютърна диагностика на лицето – че е застарено, че има бръчки, че има черни точки, че е предразположено към остаряване и по този начин нататък.

След това мажат единствено едната страна на лицето с кремовете и ти демонстрират разликата. Момичета, които не са козметички, те убеждават и питат какво ще си вземеш, от серията и дали ти харесва резултатът. След като клиентът реши, че желае да си вземе, те го водят в друга стая и му демонстрират няколко пакета с козметика, достигащи до 1800 лв..

Питат те дали можеш да си позволиш цялата сума или на части. Ако кажеш на части, те ти оферират заем. През цялото време те убеждават, че с тях ще станеш по-млад и хубав, а уловката е, че взимаш козметиката на погашение с рента. “

До момента не е ясно какъв брой души са станали жертви на измамата, само че сигурно не става дума за индивидуален случай . От полицията в Бургас предизвестяват потребителите да бъдат по-внимателни и да не се подлъгват от схеми, които включват подписването на документи за дълготраен финансов ангажимент

Източник: iskra.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР