Бургазлията Ташо Шапков е голият до кръста търговец, който заедно

...
Бургазлията Ташо Шапков е голият до кръста търговец, който заедно
Коментари Харесай

Арестуваха бургазлия, набил две момичета

Бургазлията Ташо Шапков е голият до кръста търговец, който дружно със собствен приятел мята като прани гащи двете девойки, паркирали до магазина му в ж. к. „ Славейков “, научи Флагман.бг.

От 15-ина години той държи магазина за хранителни артикули до блок 89 в ж.к. " Славейков ". На метри от обекта стана животинския пердах с двете девойки, който потресе десетки хиляди бургазлии. След него търговецът бе задържан и в този момент следва да бъде предаден на съд.

Пред служителите на реда от Второ районно управление (на МВР) Бургас той разказал, че е излязъл да отбрани жена си, която по неговите думи девойките обиждали и псували по най-грубия вероятен метод. Когато чул разразилия се скандал, Ташо сграбчил от магазина железен кози крайник и хукнал на открито. Той обяснил, че когато чул обидите към жена си, безусловно му паднало пердето.

Ташо Шапков не се гордеел с постъпката си, само че и не съжалявал, тъй като съгласно него девойките прекрачили границите, наричали даже „ недо**ана лелка “.
А по думите на Ташо, жена му единствено отишла и ги предизвестила, че не могат да паркират тук. Обадила се да извика и паяка, който да репатрира автомобила, само че той по този начин и не пристигнал.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР