Бургазлия твърди, че лицето З.А. е шофирало без свидетелство за

...
Бургазлия твърди, че лицето З.А. е шофирало без свидетелство за
Коментари Харесай

Сигнал до Флагман.бг: Защо този човек е на свобода, къде е МВР и Прокуратурата

Бургазлия твърди, че лицето З.А. е карало без удостоверение за МПС, отказал и проба

До редакцията на Флагман.бг дошъл сигнал от наш четец, който е поискал да остане неизвестен. Според изказванията му, неговият комшия с букви З.А., на 37 година, някогашен пандизчия, още веднъж е бил заловен да кара без удостоверение за ръководство на МПС.

Освен това, още веднъж по изказвания на нашия четец, въпросният престъпно проявен бургазлия е отказал да бъде тестван за приложимост на алкохол и наркотични субстанции по време на инспекцията от полицейските чиновници.

Ето какво написа в писмото на нашия четец:

" Здравейте, Флагман. Искам да оповестя, че моят комшия З.А. Отново бе арестуван от полицейски чиновници, допускам, на Пето РПУ, защото случката се разиграва пред блок 9 в жк. „ Изгрев “ на 30 октомври. Бях на терасата, когато въпросното лице, бивш пандизчия, беше спряно за инспекция от служители на реда. Той беше зад кормилото на лекия си автомобил Мини купър. Полицаите бяха цивилни и му споделиха да слезе от колата. Чух, че нямал шофьорска брошура. После желаеха да го тестват за приложимост на алкохол и дрога, само че З.А. отхвърли. След което го водиха, евентуално са го задържали. Искам да остана неизвестен, тъй като сме съседи и към този момент целият блок е вдигнал ръце от този човек. Той и приятелката му, за която скоро писахте, че продава опиати, ни основават доста проблеми. В блока постоянно идват съмнителни лица в блока, викат, крещят когато и да е на денонощието. Искам да знам за какво този човек още веднъж е на независимост. Къде е Министерство на вътрешните работи и Прокуратурата. Ако бяха хванали някой елементарен човечец ще го гонят до дупка, а този нарушител е на независимост. Кара без брошура и като че ли е недостижим. Какво чакат способените органи – да блъсне някой ли? Може би е време да се разбунят духовете, с цел да почнат да работят. Докога по този начин? Едните ги хващат, другите ги пускат “.

Припомняме, че няколко дни, откакто 24-годишната Радостина Д. бе хваната с няколко пакетчета пико на бойната галавечер " Glory89 ", още веднъж в региона на жк. „ Изгрев “ под прицела на полицейските чиновници попаднал и възлюбеният на Радостина Д. – 37-годишният З. А.

Бившият пандизчия, който неотдавна бил излязъл след дълъг престой в пандиза, бе обискиран от униформените. Тогава в него бяха открити няколко грама метамфетамин.



Тогава други съседи от блока разясниха пред Флагман.бг, че двойката, която живеела на фамилни начала, била много проблематична. В блока постоянно идвали съмнителни лица. 

 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР