Бургаското ОУ Елин Пелин“ направи важна крачка към прилагането на

...
Бургаското ОУ Елин Пелин“ направи важна крачка към прилагането на
Коментари Харесай

Откриха STEM център и в бургаско училище

Бургаското ОУ „ Елин Пелин “ направи значима крачка към използването на най-модерните технологии и способи на образование. Учебното заведение показа своя STEM център, в който децата ще усвояват познания посредством потреблението на разнообразни технологии, оповестяват от Общината в града.

На представянето на новото просветително пространство участваха зам.-кметът Йорданка Ананиева, представители на образователни заведения от разнообразни градове в страната и специалисти в областта на образованието.

Директорът Пепа Запрянова и педагози от ОУ „ Елин Пелин “ показаха опциите, които центърът „ STEM – просвета без граници “ има, и демонстрираха по какъв начин те се ползват на процедура.
 Община Бургас
Той има за цел да сплоти всички изучавани дисциплини, като образователният развой се реализира посредством бинарни уроци. Чрез съчетаването на познания от разнообразни предмети децата ще развиват по най-хубавия метод своето логическо мислене. Работата в среда от подобен вид дава добра опция за развиване на изобретателните, креативен и познавателни качества на учениците.

Една от концепциите на плана „ STEM – просвета без граници “ е просветителният развой да се концентрира в развиването на мощните страни на ученика, като предизвиква развиването на неговия гений, да изследва света, да задава въпроси, да прави логичен връзки и заключения.
 Община Бургас
Представянето на новия образователен център бе празник за цялото учебно заведение, в който своите умения и гений демонстрираха с музикални и танцови осъществявания креативен групи от разнообразни класове.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР