Бургаският окръжен съд измени мярката за неотклонение Двамата бургазлии –

...
Бургаският окръжен съд измени мярката за неотклонение Двамата бургазлии –
Коментари Харесай

Бургазлиите със 150-те килограма марихуана бяха пуснати под гаранция

Бургаският областен съд промени мярката за неотклонение

Двамата бургазлии – Гарбис Агопян и Красимир Митев преди малко бяха пуснати под гаранция от по 20 хил.лева от Бургаския областен съд (БОС), написа Флагман.

Магистратите от въззивната инстанция трансформираха решението на арбитър Мариела Иванова от районен съд в Карнобат, която остави Гарбис и Красимир зад решетките преди седмица.

Защитата, в лицето на Благой Потеров и Радослав Николов, посочи, че няма обосновано съмнение, че арестуваните са направили преписаното им закононарушение – развъждането на 150 кг марихуана в карнобатското село Раклица. Освен това в следствието има куп пропуски, посочи адв.Радостин Николов.

Гарбис и Красимир Митев би трябвало да внесат гаранцията през идната седмица. Сумата е много огромна – толкоз, колкото би трябвало да заплати и ексдепутатът от ГЕРБ Живко Мартинов, прочут от „ Суджукгейт”.

И Красимир, и Гарбис показаха адреси в бургаския ж.к. "Меден рудник ", където могат да бъдат призовани и разпитани. Гарбис напълно неотдавна е станал баща и ще е при детенцето си.
Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР