Бургаският апелативен съд взе мярка за неотклонение “домашен арест“ спрямо

...
Бургаският апелативен съд взе мярка за неотклонение “домашен арест“ спрямо
Коментари Харесай

10 г. Италия издирва Руси за трафик на иракчани

Бургаският апелативен съд взе мярка за неотклонение “домашен арест “ по отношение на бургазлията Руси Б., търсен съвсем 10 години с Европейска заповед за арест /ЕЗА/ от правосъдните управляващи в град Анкона, Италия.

Мъжът е упрекнат, че през 2012 година нелегално е превозил със личния си автомобил двама чужденци с иракско поданство и показал по време на инспекция за идентичност пред гранична полиция подправени документи за идентичност. Европейска заповед за арест е издадена от Държавна прокуратура към Съда в Анкона на Руси Б. по отношение на влезнало в действие през 2013 година правосъдно решение, с което на бургазлията е наложено наказване 5 година и 3 м. отнемане от независимост.

Апелативният съд реши, че мярката за процесуална насила ще се извършва на домашния адрес на Руси Б. в Бургас посредством електронна гривна за наблюдаване.

От влизане в действие на присъдата досега /9 години / не бил издирван за изтърпяване на наложеното наказване, като съдът показва, че адресът му е бил прочут на италианските управляващи.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР