Бургаският апелативен съд измени мярката за неотклонение на 14-годишния Костадин

...
Бургаският апелативен съд измени мярката за неотклонение на 14-годишния Костадин
Коментари Харесай

Пускат от ареста единия ученик, нападнал таксиметровия шофьор от Ямбол

Бургаският апелативен съд промени мярката за неотклонение на 14-годишния Костадин Стоянов, упрекнат в опит за обир и опит за ликвидиране на таксиметров водач от Ямбол на 11 декември.

Ямбол

Непълнолетният възпитаник от спортното учебно заведение излиза от ареста, само че ще бъде подложен под надзора на контрольор от Детска педагогическа стая.
Вторият арестуван - боксьорът Симеон Димитров, 12-класник от спортното учебно заведение в Ямбол остава зад решетките. Сред претекстовете на съда са, че следствието разполага с задоволително данни, с цел да се обоснове авторството на грабежа и опита за ликвидиране на таксиметровия водач Апостол Вълчев.
 Ямболският съд остави в ареста учениците, нападнали таксиметров водач Ямболският съд остави в ареста учениците, нападнали таксиметров водач
Окръжният съд в Ямбол остави за непрекъснато в ареста двамата нападатели на таксиметровия водач. Учениците са упрекнати, че в понеделник вечерта са например..
 Кои са момчетата, които нападнаха таксиметров водач в Ямбол? Кои са момчетата, които нападнаха таксиметров водач в Ямбол?
В учебното заведение на двамата младежи, простреляли таксиметровия водач, са в потрес и никой не може да си изясни случилото се. Те са известни като положителни спорти...
 Двама възпитаници от Ямбол нападнаха таксиметров водач Двама възпитаници от Ямбол нападнаха таксиметров водач
Двама възпитаници от спортното учебно заведение в Ямбол, единият от които народен първенец по бокс, са арестувани за кърваво нахлуване над таксиметров водач, при...
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР