Бургаската певица и търсачкана силни усещания Елена Брусарска се престраши

...
Бургаската певица и търсачкана силни усещания Елена Брусарска се престраши
Коментари Харесай

Наша певица влиза в активен вулкан! Елена Брусарска обожава силните усещания

Бургаската певица и търсачкана мощни чувства Елена Брусарска се престраши и се разноски из кратера на деен вулкан. Действащият вулкан на остров Нисирос е единственото място, където приключенци, обичащи мощните преживявания, могат да се разходят свободно, само че на тяхна отговорност. Все отново не се знае по кое време може да изригне видимо затихналият вулкан.

Певицата Елена написа в профила си в обществена мрежа. че е на посетители на вулкана в Нисирос, като гордо качи и няколко фотоси от вълнуващото си премеждие, в което малко на брой имат куража да се впуснат.

От дребна 33-годишната Елена учи другите аспекти на живота. От дете свири на пиано, посещава вокални уроци и солфеж. На 12 години композира и първото си музикално произведение, което изнася на концерт по пиано. В учебно заведение взе участие в хорове. След довеждане докрай на гимназията е поканена да взе участие в плана на изпълнителя Стоян Роянов Я-Я като негова беквокалистка, където натрупа опит на сцената.

На по-късен стадий в живота си се занимава с мода, прави неповторими дизайнерски обувки собственоръчно, които отразяват самостоятелния й жанр. Не е безразлична и към приключенията, които въплъщават свободата на човешкия дух. Елена обича тръпката - дори изкарва капитанско уверено и подкарва яхта. Попадала е в тежки стихии, вятърът нееднократно е късал платната на лодките. Имала е боязън от морето поради приятни случки в детството, само че към този момент го е преодоляла, написа „ България Днес “.

Очевидно не изпитва боязън и от дейни вулкани на отдалечени острови. „ Тръпката от претърпя нето е несравнима “, напи изпълнителката след небезопасното си прекарване.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР