Burgas24.bg виж галерията 18-годишният Златомир, предизвикал зверска катастрофа на пътя Айтос

...
Burgas24.bg виж галерията
18-годишният Златомир, предизвикал зверска катастрофа на пътя Айтос
Коментари Харесай

Златомир, убил приятел в катастрофа, призна всичко за фаталната нощ! Съдят го по кратката процедура

Burgas24.bg виж галерията 18-годишният Златомир, провокирал зверска злополука на пътя Айтос – Бургас минути преди посрещането на 2016-а година, при която умря неговият другар Велислав, дойде преди минути в съда с юриста си Станко Кралев. И двамата не пожелаха да разясняват процеса и резервираха цялостно безмълвие, съобщи кореспондент на   Burgas24.bg .

В коридорите на съда са и почернените родители починалия Велислав. Делото ще се гледа по съкратената процедура, защото Златомир признава виновността си.

Припомняме, че Златомир катастрофира на 31.12.2015 година към 23:45 ч. на 200 метра след разклон за Българово.  Младежът управлявал лек автомобил марка " Пежо ", с 0,84 промила алкохол в кръвта и без шофьорска брошура. Непълнолетният тогава Златомир се движил с превишена скорост от 125 км/ч. Изгубвайки ръководството върху автомобила, при нахлуване в ляв завой, последвали удари на същия в защитните мантинели, при което е последвало излизане на тялото на возещия се в автомобила Велислав и рухването му на крайпътния терен, при което същият е получил контузии, вследствие на които е последвала гибелта му.

Подсъдимият и потърпевшият били в една компания и чествали новогодишната нощ. По време на тържеството консумирали алкохол. Докато чествали решили да вземат колата на бащата на трето момче от компанията, с която всички да се поразходят. Така общо четирима души тръгнали от бургаския комплекс " Меден рудник “, където чествали към Айтос, където се намирала компания от техни познати. Катастрофата е настъпила по пътя от Айтос към Бургас, когато потърпевшият и подсъдимият се прибирали.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР