Burgas24.bg виж галерията Пледирам, че съм невинен – това заяви обвиняемият

...
Burgas24.bg виж галерията
Пледирам, че съм невинен – това заяви обвиняемият
Коментари Харесай

На дилъра Йонко не му се размина! Остава в ареста!

Burgas24.bg виж галерията " Пледирам, че съм почтен " – това съобщи обвиненият Йонко Иванов в отговор на запитването на арбитър Георги Пепеляшев каква мярка да му бъде наложена. Мъжът, който пристигна в съда, облечен в потник и къси гащета, даваше несъответстващи отговори, давайки си тип, че не осъзнава какво се случва, съобщи кореспондент на Burgas24.bg.

Прокуратурата настоя на мъжът да бъде наложена най-тежката мярка за неотклонение задържане под стража. Държавното обвиняване означи, че Иванов е неведнъж осъждан, като последната му присъда е от 2015-а година. Тогава получава ефикасна присъда от година и 8 месеца за тежко съзнателно закононарушение.

Като утежняващо събитие обвиняването уточни, че непрекъснатият адрес на Йонко е в Раднево и нямал никаква адресна регистрация в Слънчев бряг, където е следен през последната седмица.

" Имам квартира и в Слънчев бряг – там, където служителите на реда пристигнаха и ни направиха обиск.  Не знам за какво нямам регистрация, несъмнено хазяина не ни е направил ", съобщи обвиненият, който изиска най-леката мярка домакински арест или подписка.

След като няколкократно бе запитан с какво се занимава в Слънчев бряг, Иванов отговори, че имал частна процедура в региона на строителството.

Съдия Пепеляшев остави мъжът в ареста.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР