Burgas24.bg. Подсъдимата призна изцяло вината си и сключи споразумение с

...
Burgas24.bg. Подсъдимата призна изцяло вината си и сключи споразумение с
Коментари Харесай

Жената, която уби айтозлия с БМВ-то си, е карала с изтрити гуми, детето й е било в колата!

Burgas24.bg .

Подсъдимата призна напълно виновността си и подписа съглашение с прокуратурата. " Много скърбя, към момента усещам виновност. Затова прибегнах към психолог. Моля да ви да ми дадете допустимо най-ниската присъда, тъй като децата ми са сами и няма на кой да ги оставя ", сподели Тензиле, която не спираше да плаче.  

По време на съвещанието стана ясно, че дамата има две деца – наследник на 9 и щерка на 12 години. Момченцето е било на задната седалка в автомобила сега на  конфликта.

Прокурорът разкри, че предните две гуми на автомобила са били разнообразни и доста изхабени.  Освен това дамата е карала с несъобразена скорост, макар че е валяло дъжд. Все отново държавното обвиняване се съобрази с обстоятелството, че лидерката няма нито едно нарушаване от 2004 година насам  и изиска ефикасна присъда в размер на година и половина и лишаване на книжката за същия интервал.

Същото беше настояването и на единия от юристите на потърпевшата страна. На днешното съвещание четирима души бяха конституирани като частни обвинители – Иван Иванов, Недка Гавазова, Нели Стоянова и Ася Иванова. Другият бранител, който представляваше околните на починалия Себайдин Ибриям Исмаил от Айтос, настоя за 4 годни ефикасна присъда.

Очаквайте детайлности!
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР