Бургас. Тържествената церемония по отбелязването на 139-ата годишнина от създаване

...
Бургас. Тържествената церемония по отбелязването на 139-ата годишнина от създаване
Коментари Харесай

Бургас: Пред сградата на ОДМВР се проведе тържествената церемония по отбелязването на 139-ата годишнина от създаване на Министерство на вътрешните работи

Бургас. Тържествената гала по отбелязването на 139-ата годишнина от основаване на Министерство на вътрешните работи се организира пред Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи – Бургас, съобщи кореспондент на Радио „ Фокус “ – Бургас . На събитието участваха регионалният шеф Вълчо Чолаков, ръководителят на Апелативна прокуратура Любомир Петров и зам.-кметът на Община Бургас Руска Бояджиева и регионалният представител на Съюза на запасните офицери и сержантите от запаса бригаден военачалник Васил Джелебов.
„ На 5 юли е празникът на чиновниците, на чиито рамене тежат отговорността за живота на елементарните хора и отбрана на публичните ползи, запазване на устоите на държавността и европейското бъдеще на страната ни. Хилядите мъже и дами, избрали службата в Министерство на вътрешните работи рискуват живота си, понасят ограничения в името на дълга, само че остават надълбоко стимулирани и цялостни с сила за нови каузи, когато срещнат признателни очи и признателност в сърцата, на които са помогнали в рискова обстановка 5 юли е денят, в който чиновниците вършат равносметка за историята на дълга и себеотрицанието, летопис на подвизите, триумфите, неуспехите и безсънните нощи “, сподели по време на церемонията Цветелина Рандева, представител на ОДМВР.
На церемонията бяха наградени редица чиновници на Областната дирекция. След едноминутно безмълвие бяха положени венци и цветя в памет на починалите чиновници на Министерство на вътрешните работи.
Веселина НИКОЛОВА
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР