Бургас. Първата пратка от събраните одеяла и топли дрехи бяха

...
Бургас. Първата пратка от събраните одеяла и топли дрехи бяха
Коментари Харесай

Бургас: ГЕРБ разгръща благотворителната си кампания за пострадалите от водното бедствие

Бургас. Първата пратка от събраните одеяла и топли облекла бяха предадени на хората в най-засегнатото обитаемо място в община Камено – село Ливада. Това оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . „ За нас беше значимо да достигнем до нуждаещите се хора допустимо най-бързо със сухи завивки и облекла, от които те се нуждаят първоначално. В село Ливада живеят най-вече възрастни хора, а засегнатите семейства от естественото злополучие са над 50. С наши симпатизанти ще организираме и помощ за разчистване на наносите от къщите “, сподели националният представител от ГЕРБ - Бургас и регионален водач на партията Димитър Бойчев.
ГЕРБ - Бургас продължава набирането на дюшеци и техника за наводнените семейства. Акцията ще се разгърне в идващите седмици с набиране на парични средства предпочитано за подкрепяне на децата от потърпевшите фамилии.
Народните представители от ГЕРБ-Бургас ще дарят персонални средства за акцията, а локалната конструкция на Жени ГЕРБ и клубът на Майки ГЕРБ ще провеждат огромен благотворителен базар с концерт.
Всеки искащ ще има опцията да подари лични средства като ги пусне в специфична урна, сложена за задачата в офиса на ГЕРБ и на благотворителния базар.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР