Бургас. Общината за втори път организира кампанията Ученик на годината.

...
Бургас. Общината за втори път организира кампанията Ученик на годината.
Коментари Харесай

Бургас: Общината за втори път организира кампанията Ученик на годината

Бургас. Общината за повторно провежда акцията " Ученик на годината ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Инициативата е част от програмата " Бургаски деца " на администрацията и има за цел да предизвиква и поддържа изявени младежи с достижения в региона на образованието, науката и изкуствата.
Имената на номинираните за наградата възпитаници са оповестени и всеки може да даде своя избор за някое от децата. Предложенията за номинации се насочат от шефовете на учебните заведения или експертна комисия и са в следните категории:
- " Изкуства " - " Индивидуални реализатори " и " Формации ".
- " Математика и естествени науки " - I-VII клас и VIII-XII клас.
- " Хуманитарни науки ".
В идващите две седмици всеки ще има опция да гласоподава за своя любимец тук. Посочени са имената на номинираните и постигнатите от тях триумфи през годината на надпревари и олимпиади.
Победителите ще бъдат избрани въз основата на резултатите от гласуването. За да дадете своя глас, би трябвало да посочите годен e-mail адрес. На него ще получите линк за удостоверение на вашия глас, който ще бъде регистриран, откакто извършите потвърждението. Гласуването е еднократно във всяка категория и възрастова група и продължава до 12:00 часа на 3 декември.
Условията за предоставяне на избор имат за цел да не се допусне един човек да гласоподава неведнъж за избран претендент, което би компрометирало състезанието.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР