Бургас. Община Бургас отново да е партньор в провеждането на

...
Бургас. Община Бургас отново да е партньор в провеждането на
Коментари Харесай

Бургас: Общинският съветник от ГЕРБ Антон Берданков предлага градът да е център на електронните спортове

Бургас. Община Бургас още веднъж да е сътрудник в провеждането на второто издание на Фестивал на електронните спортове Game Evolution „ Е-Арена Бургас “. Това предлага в докладна бележка общинският консултант от групата на ГЕРБ Антон Берданков, оповестиха от пресцентъра на Политическа партия ГЕРБ . Любителите на този тип спортове знаят, че през 2017 година Берданков игра два финала на футболния симулатор FIFA 17.
Миналата година фестивалът закупи огромна известност - над 2 000 гости на събитието и над 220 000 гледания в онлайн стрийминг платформите.
Антон Берданков обръща внимание, че през последните години електронните спортове набират от ден на ден последователи в международен мащаб и трендът в страната следва тези трендове. Провеждането на форума още веднъж в Бургас ще способства за популяризирането и одобряването на града като водеща дестинация за хората с ползи към компютърните игри, електронните спортове и новаторските технологии.
Организаторите на Фестивала възнамеряват второто издание на Game Evolution „ Е-Арена Бургас “ да е през месец август. Общинският консултант предлага Община Бургас да им даде за събитието Експозиционен Център Флора, както и да позволи слагането на промоционални шатри и рекламни пана на основни местоположения.
Община Бургас ще бъде разпространявана и показана като формален сътрудник и главен съорганизатор в цялата онлайн и външна реклама на събитието, в връзката с всички сътрудници – компании, интернационалните организации и асоциации в региона на гейминга и електронните спортове и ще показана като покровител на ползите на младежите в България.
Фестивалът Game Evolution „ Е-Арена Бургас “ ще обхване на едно място всички фенове на гейминга, електронните спортове и новите технологии, ще бъде показано атрактивно шоу, занимания и интензивности за цялото семейство, шампионати и надпревари по най-хитовите дисциплини, демонстрации на най-модерните технологии.
Организаторите ще дават изцяло гратис за посетителите на фестивала виртуална действителност с високотехнологични VR сетове.
В събитието ще бъдат поканени и деца в неравностойно състояние от обществени домове в град Бургас като специфични посетители на събитието. На тях ще им бъде предоставена опция да се включат в надпреварите, демонстрациите и лекциите, и да се насладят на всички занимания и атракциони в границите на фестивала.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР