Бургас. Народен хор Трепетлика към Центъра за подкрепа и личностно

...
Бургас. Народен хор Трепетлика към Центъра за подкрепа и личностно
Коментари Харесай

Бургас: Народен хор Трепетлика към Центъра за подкрепа и личностно развитие спечели голямата награда от детско-юношеския музикален фестивал Звучи Москва

Бургас. Народен хор " Трепетлика " към Центъра за поддръжка и личностно развиване - Бургас, получи огромната премия " Гран при " на XVI-я интернационален детско-юношески музикален фестивал " Звучи Москва " в направление " Народно хорово пеене (народни хорове и фолклорни ансамбли) ". Това оповестиха от пресцентъра на Община Бургас . Талантливите девойки и момчета с диригент Пепа Запрянова пребориха конкуренцията на 48 други състава в тази категория.
Престижното музикално събитие се провежда в столицата на Русия от 1990 година и е едно от най-популярните в страната и чужбина. Учредител на фестивала е Департаментът по обучение към администрацията на Москва. В рамките на интернационалната демонстрация се организират състезания за хорове, ансамбли, оркестри, солови реализатори и композитори.
Конкурсните дни протичат в едни от най-красивите московски подиуми, като концертната зала на Руската музикална академия " Гнесини ", зала " Чайковски " в Московската държавна консерватория и други
Народен хор " Трепетлика " - Бургас беше единственият в направлението си, който взе участие на церемония концерта в зала " Чайковски " на 1 май 2018 г.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР