Буреносни облаци са надвиснали над любовното щастие на Софи Маринова.

...
Буреносни облаци са надвиснали над любовното щастие на Софи Маринова.
Коментари Харесай

Гринго върти засукана любовница, представя я за своя братовчедка

Буреносни облаци са надвиснали над любовното благополучие на Софи Маринова. Нейният любим Гринго от известно време движи с ефектна кокона, която показва за своя братовчедка, заяви HotArena. Всъщност, тя е неговата публична държанка.

Двамата били видяни в столичен мол, където Тодор Давидов, както се споделя мачото, се интересувал от идните кинопрожекции. Ровел дълго в портфейла си, който бил наедрял от левове и държал да бъде забелязван от всички присъстващи. Компания им правели още няколко души, които за сефте виждали девойката, само че били мощно впечатлени от атрактивния й тип. Красавицата била облечена в ултра къса рокля, а пазвата й преливала от плът. Държала за ръка батко си Гринго и понякога му залепвала по някоя целувка по бузата. Приличала на „ нощна пеперуда ”, само че Тодор обяснявал, че е студентка по право.

Софи Маринова хабер си нямала какви ги прави мъжът й, въпреки че от време на време му устройвала гневни подиуми на ревнивост и без мотив. Те служели като „ профилактика ” на връзката им и постоянно завършвали с плевел секс. Ромката следяла и телефонните позвънявания, само че заради голямата си ангажираност по присъединяване, не постоянно успявала да управлява половинката си. Тодор се възползвал от свободната ниша и незабавно тръгвал да се радва на свободата си по мъжки, написа Уикенд.

„ Софито го обича и ще му счупи главата, в случай че разбере, че й кръшка, изключително с такава кокона. Тя е строг жена – какъв брой пъти го гони, след това го прибира отново, то не беше женитба, бракоразвод, отново събиране – истински латино сериал. Връзката няма по какъв начин да остане скрита, тъй като младата държанка е много забележителна жена като визия. Дълги коси, няколко ката мигли, сочни устни – барната е от всякъде, високи токове, маркови чанти. Увърта се към него и евентуално ще го употребява, с цел да стане известна. А той е великодушен към „ братовчедка ” си и я обсипва в дарове. В същото време Софи бъхта по участия. Лоренцо също пее. Двамата са непрекъснато на път ”, разкриват близки на светската двойка.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР