Бурен скандал избухна в парламента след размяна на реплики между

...
Бурен скандал избухна в парламента след размяна на реплики между
Коментари Харесай

НС се тресе от обиди. Костадинов към Пейков: Простак! Г-н председател, изхвърлете тази утайка

Бурен скандал избухна в Народното събрание след замяна на реплики сред депутати от ПП-ДБ и „ Възраждане “.
Думата взе Манол Пейков от ПП-ДБ, който изиска да направи забележка на сътрудниците си.
„ Към господин Костадинов и сътрудниците от „ Възраждане “, които неведнъж употребяват термините като „ Доносническа България “ и коалиция „ Сорос-Донос “. Не ме репликирайте, можете да излезете и да кажете това, което желаете, на трибуната “, съобщи той, до момента в който представители на „ Възраждане “ му отговаряха от място.
„ Не е цивилизовано да си приказваме по този метод. Г-н Костадинов, вие се пробвате да възстановявате този език, който е недопустим в общественото пространство. Вие разчитате на това, че ние се държим цивилизовано и почтително към нас “, сподели той, а хората от „ Възраждане “ стачкуваха присмивайки се.
„ Имайте поради, че ние също имаме богато въображение и постоянно мога да ви назова „ Коцето късопишков “, имам поради човек, който написа с къси букви. Въображението ми е безпределно. И запомнете, че за всеки идващ път, когато в наличието на президента вие употребявате сходни думи, ние ще намерим метод да използваме същите против вас. Просто не го правете “, предизвести той.
Малко по-късно думата взе Костадин Костадинов: „ Тук горе имаше един балкон цялостен с деца. Тези деца слушаха дебелашки изявления от един тъпанар. От един характерен клеветник. И всичко това не носи безусловно нищо потребно за нашата страна. “
„ Тук от тази естрада би трябвало да се съблюдава някакъв звук. И този звук би трябвало да бъде безусловно честен. И когато видите представители на утайката на българската политика – „ Доносническа България “, да се пробват да задават дебелашки звук, държейки се дебелашки, господин ръководител, направете нужното да изхвърлите тази наслойка от Народното събрание, тъй като ще я изхвърлим утайката ние. И няма изобщо да се колебаем идващия път. Разбрахте и ме? “, избухна Костадинов.
След като градусът в залата внезапно се подвигна, ръководителят Росен Желязков разгласи отмора.
Източник: 7dnibulgaria.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР